طرز پخت کباب عربی با کوفته سیب زمینی
در این مطلب طرز تهیه یک نوع کباب عربی با کوفته سیب زمینی را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم برای کباب عربی:
گوشت گوساله چرخ کرده |
500 گرم |
روغن |
2 قاشق سوپخوری |
پیاز ریز خرد شده |
2 عدد |
فلفل سبز ریز خرد شده |
7 الی 8 عدد |
رب گوجه فرنگی |
1 قاشق سوپخوری |
برگ جعفری خرد شده |
2 قاشق سوپخوری |
فلفل سیاه پودر شده |
یک و یک دوم قاشق چایخوری |
نمک |
1 قاشق چایخوری |
مواد لازم کوفته سیب زمینی:
سیب زمینی |
4 عدد |
آب |
به مقدار لازم |
بلغور گندم پخته |
4 پیمانه |
پیاز رنده شده |
1 عدد |
روغن زیتون |
50 میلی لیتر |
برگ جعفری ریز خرد شده |
2 قاشق سوپخوری |
سس گوجه فرنگی |
1 قاشق سوپخوری |
سس گوجه فرنگی تند |
1 قاشق سوپخوری |
زیره پودر شده |
به مقدار لازم |
نمک |
به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب عربی :
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و برگ جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
برای تهیه کوفته سیب زمینی:
سیب زمینی را در آب بپزید و سپس له کنید. بلغور گندم پخته را با پیاز رنده شده، روغن زیتون، برگ جعفری ریز خرد شده، سس های گوجه فرنگی، زیره و نمک مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه و مخلوط کنید. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود مانند تصویر، شکل دهید. مخلوط گوشت را وسط ظرف سرو قرار دهید، کوفته ها را دور آن بچینید و سرو کنید.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir