0

لقمه های عصرانه، برای عصرهای پاییزی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

لقمه های عصرانه، برای عصرهای پاییزی

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: این لقمه های عصرانه را تهیه کنید و در عصرهای پاییزی کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.


مواد مورد نیاز
 
  • خمیر (آماده شده): 1 بسته
  • ژامبون گوشت: 300 گرم
  • پنیر موتزارلا (رنده شده)ک 300 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 1عدد
  • زعفران (دم کرده): 1 ق س
  • سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
 
 لقمه های عصرانه

روش پخت:

1.    خمیر را روی سطح صافی پهن کرده و با استفاده از وردنه ای پهن کنید.

2.    به وسیله سر کاسه ای خمیر ار به شکل دایره برش زده و هر 6 عدد برش را کنار هم به صورت گرد بچینید؛ به طوری که قسمتی از هر برش روی قسمت دیگر باشد.

3.    روی برش ها و در وسط هر دایره مقداری سس گوجه فرنگی بمالید.

4.    ژامبون را به صورت گرد وسط دایره های خمیر چیده و روی آن پنیر موتزارلا بریزید. بعد هر برش را روی مواد برگردانید تا آن را بپوشاند.

5.    قلم مویی را به سفیده تخم مرغ و زعفران آغشته کنید و روی خمیر بمالید.

6.    خمیر را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 22 مهر 1396  11:16 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها