وب سایت روزیاتو: شفتالی یا کباب شفتالو یک غذای محلی در شمال قبرس و ترکیه است که با گوشت چرخ کرده گوسفندی و لایه ای از پرده چربی، کباب و به همراه سالادی شبیه سالاد شیرازی سرو می شود.
مواد لازم
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفند
- ۵۰۰ گرم پرده ی چربی
- ۱ عدد پیاز درشت
- یک مشت جعفری تازه
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
طرز تهیه
-
- پرده چربی شکمی گوسفند را تمیز بشوئید.
- پیاز و جعفری را ریز خرد کنید.
- گوشت، پیاز، جعفری، پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پرک فلفل قرمز و نمک را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
- مخلوط گوشت را در دست به صورت سوسیس فرم داده و کنار بگذارید.
- چربی ورقه ای را روی سطح صاف قرار دهید.
- سوسیس های گوشتی را روی چربی قرار داده و به اندازه لازم برش دهید تا همه سطح گوشت را بپوشاند.
- پس از آماده کردن همه گوشت ها به این صورت، آن را به مدت ۱۰ دقیقه کباب یا گریل کنید.
- این غذا را با نان پیتا و سالاد شیرازی سرو می کنند.