در یک کاسه متوسط، سرکه، پیازچه، عسل، سس سویا، زنجبیل و سس سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس کنار بگذارید.
سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این غذا برای کشور چین است و با نودل و مرغ تهیه میشود. در غذاهای چینی سس سویا و سبزیجات تازه همیشه حضور دارند. این پاستا نیز از این قاعده مستثنا نیست.
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
۱/۳ پیمانه سرکه برنج
۱/۳ پیمانه پیازچه
دو قاشق غذاخوری عسل
یک قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق چایخوری سس سیر و فلفل
۱۷۰ گرم مرغ نواری برش داده شده
۳۵۰ گرم نودل یا اسپاگتی
۳ قاشق غذاخوری روغن کنجد
دو عدد فلفل دلمهای زرد و قرمز خرد شده
گشنیز تازه
طرز تهیه
۱. در یک کاسه متوسط، سرکه، پیازچه، عسل، سس سویا، زنجبیل و سس سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه متوسط، نودلها را بپزید و دوبار آبکش کنید. آنها را دوباره داخل قابلمه بریزید. روی آنها روغن بریزید و هم بزنید. مرغها را اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید.
۳. آنها را داخل کاسه بریزید، با خلالهای فلفل و برگ گشنیز تازه سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۳۹۱
چربی: ۱۱ گرم
کلسترول: ۳۷ میلی گرم
کربوهیدرات: ۵۱ گرم
فیبر: ۴ گرم
پروتئین: ۲۱ گرم
سدیم: ۷۱۸ میلی گرم
کلسیم: ۴۰ میلی گرم
آهن: ۳ میلی گرم