0

طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ غذایی مفید برای دستگاه گوارش

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ غذایی مفید برای دستگاه گوارش

وب سایت آکاایران: فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند همچنین کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است. 

 
 طرز تهیه لازانیا بادنجان ، غذایی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش
 
 مواد لازم برائ ۴ تا ۶ نفر
 
  • بادمجان : یک عدد متوسط‌ (۵۰۰ گرم)
  • روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
  • قارچ ( ورقه شده )‌ : ۳۰۰ گرم
  • هویج: یک عدد بزرگ
  • آویشن تازه : یک قاشق چایخوری
  • رب‌گوجه‌فرنگی : ۴ قاشق سوپخوری
  • لازانیا (خشک ) :‌ ۵۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان : یک پیمانه
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :
 
  1. بادنجان را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. به آنها نمک بزنید و 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید.
  3. 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بگذارید و حدود 20 دقیقه درون فر با حرارت 450 درجه فارنهایت قرار دهید.
  4. درون یک تابه باقی روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
  5. قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید.
  6. وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.
  7. ظرف فر را چرب کنید.
  8. کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.
  9. سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید.
  10. یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادنجان روی آن بچینید.
  11. بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.
  12. این لایه ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.
  13. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود 40 دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و 10 دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.

نقش بادمجان بر سلامت بدن

1 - فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
2 - کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
3 - مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می شود.
4 - مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 7 مهر 1396  8:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها