این رول های خوشمزه را از دست ندهید و حتما تهیه کنید این رول های گوشتی بسیار لذیذند و سوغات کشور لبنان هستند و با خمیر مخصوصی تهیه می شوند توصیه می کنیم آن را امتحان کنید مطمئنا پشیمان نخواهید شد
یکی از غذاهای لبنانیها رولهای گوشتی آنهاست. این غذا، هم بسیار ساده است و هم طعم بینظیری دارد. کافی است خمیر فیلو را تهیه کنید. بقیه کار زمانی نمیبرد.
مواد لازم برای کوفته
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- ۴ ق س روغنزیتون
- ۴ عدد هویج
- ۱ عدد سیبزمینی
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
- ۲ حبه سیر لهشده
- ۱ ق چ زیره
- ۱ ق چ پودر دارچین
- به میزان لازم خمیر فیلو
- به میزان لازم نمک و فلفل
- به میزان لازم روغن
مواد لازم برای سالاد
- ۱ عدد خیار خرد شده
- ۲ ق س برگ نعنا
- ۴/۳ پیمانه ماست چکیده
- به میزان لازم سماق
طرز تهیه:
۱. ابتدا سیبزمینی و هویج را پوست گرفته و ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود، سیبزمینی و هویج را اضافه کرده ، تفت دهید. در این زمان گوشت چرخکرده را همراه با سیر و ادویهجات و نمک و فلفل داخل تابه بریزید و آن را تفت دهید. صبر کنید تا گوشت بپزد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیرها را بهصورت نوارهایی به ۵-۴ سانت برش دهید و آنها را با روغنزیتون چرب کنید. مقداری از مواد را روی لبه آنها بگذارید و سپس خمیرها را مانند لقمههای کوچک لوله کنید؛ طوری که مواد کاملا داخل خمیرها قرار گیرند. رولها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده بودید بچینید و آن را داخل فر به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه قرار دهید.
۳. برای آماده کردن سالاد، نعنا و خیار را در یک ظرف باهم مخلوط کنید، سپس روی آن ماست بریزید و با سماق تزیین کنید. وقتی رولها آماده شدند، آنها را همراه سالاد سرو کنید.
از کجا بخریم؟
می توانید خمیر فیلو را از سوپرمارکت ها تهیه کنید.
مجله آشپزی مثبت