0

تهیه کوکو با استفاده از لوبیا سبز

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

تهیه کوکو با استفاده از لوبیا سبز

کوکوی لوبیا سبز کوکو طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز روش تهیه کوکوی لوبیا سبز

 در این فصل لوبیا سبز به وفور یافت می شود و می توانید از این سبزی پرخاصیت در غذاهای روزانه تان استفاده های زیادی کنید از جمله می توانید با لوبیا سبز کوکو تهیه کنیداین غذا به راحتی و در کمترین زمان آماده می شود با ما در آموزش این غذای خوشمزه همراه باشید.

 

کوکو یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که هم خوشمزه است و هم سریع اماده می شود. کوکو هم مانند بعضی غذاهای دیگر، انواع مختلفی دارد، و با کمی ابتکار می توان نوع جدیدی از آن را خلق کرد. در این مطلب طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز را به شما اموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • لوبیا سبز (ریز خردشده): ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • گوشت چرخ کرده (در صورت تمایل): ۱۰۰گرم
  • سیب زمینی (نگینی خرد و سرخ شده): ۲ عدد
  • بادنجان (نگینی خرد و سرخ شده): ۱ عدد
  • پیاز (سرخ شده): یک دوم پیمانه
  • گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
  • پودر گل سرخ: یک دوم ق چ
  • پودر دارچین: یک دوم ق چ
  • جوز هندی (رنده شده): یک هشتم ق چ
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
  • خلال بادام و زرشک: به میزان لازم
  • لیموترش: به میزان لازم
  • جعفری: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت:

۱- داخل قابلمه ای لوبیا سبز را با مقداری آب و نمک بپزید. سپس در آب کشی ریخته تا آب اضافه آن گرفته شود. بعد آن را همراه با مقداری روغن مایع داخل تابه ای ریخته و تفت دهید.
۲- گوشت را درون تابه ای حاوی مقداری روغن کمی تفت داده و کنار بگذارید.

۳- داخل کاسه ای لوبیا سبز، بادنجان، هویج، پیاز، گوشت، گردو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گل سرخ، پودر دارچین و جوز هندی را ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. سپس ۴ عدد تخم مرغ (از قبل داخل کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) را به آن افزوده و مخلوط کنید.

۴- مقداری روغن (در حدی که تابه فقط چرب شود؛ زیرا مخلوط مواد روغن کافی دارد) درون تابه ای روی حرارت ملایم بریزید. سپس مخلوط مواد را درون آن ریخته و روی آن را با استفاده از پشت قاشقی صاف کنید.

۵- بقیه تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید. سپس سیب زمینی، خلال بادام و زرشک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید.

۶- روی کوکو را با مخلوط سیب زمینی بپوشانید، سسپس به مدت ۱۵ دقیقه با در بسته و ۳۰ دقیقه دیگر با در باز روی حرارت قرار دهید (در صورت تمایل می توانید آن را در فر بپزید).

۷- کوکوی آماده شده را به دلخواه برش زده و در ظرفی بچینید بعد با جعفری و لیموترش تزیین کنید.

ماهنامه سرآشپز

یک شنبه 29 مرداد 1396  3:38 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها