0

آموزش درست کردن خورش کاری مرغ

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آموزش درست کردن خورش کاری مرغ

 

آموزش درست کردن خورش کاری مرغ

 
 
آموزش درست کردن خورش کاری مرغ

مواد لازم برای خورش کاری مرغ :

مرغ 500 گرم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 2 عدد
شیر نارگیل 1 قوطی
کاری 6 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه خورش کاری مرغ :
ابتدا پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم.

 

آموزش درست کردن خورش کاری مرغ

مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.

 

آموزش درست کردن خورش کاری مرغ

 

آموزش درست کردن خورش کاری مرغ

2 لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود. بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد.

 

آموزش درست کردن خورش کاری مرغ

 

 

نکته های غذا:

میزان کاری این غذا بستگی به ذايقه هر فرد دارد. هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود.

منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است.

 

شنبه 28 مرداد 1396  1:10 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها