0

کیک بستنی با طعم آلبالو

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

کیک بستنی با طعم آلبالو

Cherry ice cream cake کیک بستنی با طعم آلبالو

 

فر را از قبل تا حرارت 350 درجه گرم کنید. در یک کاسه کاکائو و آب گرم را با هم مخلوط کنید. سپس آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

 

مواد لازم مناسب کیک بستنی با طعم آلبالو برای 4 نفر:

 آب گرم : 1/2 فنجان

 آرد شیرینی : 3/4 فنجان

 آرد گندم : 3/4 فنجان

 بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری

 جوش شیرین : 3/4 قاشق چایخوری

سنگ نمک  : 1/2 قاشق چایخوری

کره بدون نمک، نرم شده : 5 قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای : یک و 3/4 فنجان

 عصاره وانیل : 3/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ کامل : یک عدد

 زرده تخم مرغ : یک عدد

شیر : 1/2فنجان همراه با 2 قاشق غذاخوری

بستنی وانیلی : به میزان لازم

 شکر گرانوله : 1/4 فنجان

 آب آلبالو یا انگور : 1/4 فنجان

 تخم رازیانه  : 1/4 قاشق چایخوری

 آلبالو خشک : 1/2 فنجان

 پودر کاکائو شیرین نشده : 3/4 فنجان

طرز تهیه کیک بستنی با طعم آلبالو:

  1. فر را از قبل تا حرارت 350 درجه گرم کنید.
  2. در یک کاسه کاکائو و آب گرم را با هم مخلوط کنید. سپس آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
  3. کره، شکر قهوه‌ای و عصاره وانیل را داخل همزن ریخته و با سرعت متوسط هم بزنید. سپس، تخم‌مرغ، زرده اضافه و خمیر کاکائو را اضافه کنید.  مواد خشک و شیر  را به این مخلوط بیفزایید.
  4. خمیر را داخل قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک کاملا پخته شود.
  5. در این فاصله شکر، آب آلبالو و تخم رازیانه را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی شکر آب شد، آلبالوها را اضافه کرده و آنقدر حرارت دهید تا غلظتی مثل شربت پیدا کند.
  6. وقتی کیک سرد شد، بستنی را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در این فاصله کیک را به 8 قسمت مکعبی تقسیم کنید. روی 4 تا از مکعب‌ها بستنی ریخته، شربت آلبالو را روی آن بریزید. یک تکه کیک روی آن قرار داده و کمی فشار دهید. کیک‌ها را به مدت یک ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودشان را بگیرند و بعد آنها را سرو کنید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 23 مرداد 1396  6:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها