0

محسن افراسيابي: سربازان واقعي امام پيرو آيت الله خامنه‌اي هستند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/09/29 - 11:50
شماره:8909290619
نسخه چاپي ارسال به دوستان
گفت‌وگوي فارس با خانواده شهيدان افراسيابي / 1

خبرگزاري فارس: يكي از برادران شهيدان افراسيابي پيروي از ولايت فقيه را يك اصل دانست و گفت: خانواده شهدا تا آخرين قطره خون خود به دنبال حرمت اسلام و ولايت هستند و از مسولان مي‌خواهند كه پيرو مقام معظم رهبري و خون شهدا باشند.

محسن افراسيابي، فرزند پنجم خانواده افراسيابي و جانباز دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس« توانا» گفت: خانواده ما از هميشه مذهبي و پيرو انقلاب اسلامي بود و پيروي از اسلام و ولايت به عنوان يك درس خانوادگي محسوب مي‌شد و بنابراين با شروع جنگ تحميلي به جبهه‌هاي جنوب و غرب كشور رفتيم.

فرزند پنجم خانواده افراسيابي؛ روزي حلال را در پيروي از اعتقادات اسلامي، مهم برشمرد و اظهار داشت: پدر ما اعتقاد راسخي دركسب روزي حلال داشت و فرزندان خود را دائما در مجالس مذهبي، هيات‌هاي عزاداري و به خصوص جلسات خصوصي كه درباره مسائل سياسي صحبت مي‌شد شركت مي‌داد و برادر بزرگترمان امير و اسماعيل ما را نسبت به اين مسائل بيشتر آشنا مي‌كردند.

اين جانباز دفاع مقدس در ادامه افزود: ما در مكتبي رشد كرديم كه قبل از انقلاب اسلامي شيفته اسلام بود و با شروع انقلاب اسلامي وارد جريان‌هاي سياسي روز شديم كه به خاطر آن هم كتك‌هايي را از مخالفين مي‌خورديم؛ و با شروع جنگ تحميلي بود كه براي رفتن به غرب و جنوب كشورگوي سبقت را از هم مي‌ربوديم.

*گروه چريكي شهيد اندرزگو با حضور برادرم «حاج جواد» فعال بود

افراسيابي با اشاره به اينكه تمامي اعضاي خانواده در رفتن به جبهه مشتاق بودند يادآور شد: هر چند تمامي برادران در جبهه شركت داشتند ولي با پراكندگي در شهرهاي آبادان و كردستان قادر به ملاقات هم نبوديم تا اينكه با پيوستن حاج رضا، حاج حبيب و من به گروه «فدائيان اسلام» كه «سيد مجتبي هاشمي» مسئول آن بود مدتي را در آبادان گذرانديم كه يكي از برادرانم مجروح شد و به عقب آمد تا اينكه من هم از ناحيه سر و كمر مجروح شده و 20 روزي را در تهران بستري شدم و پس از بهبودي به گيلانغرب رفتم.

وي پيوستن خود به گروه چريكي شهيد اندرزگو را اين گونه تشريح كرد: بعد ازتمام شدن دوره درمان به گيلانغرب رفتم كه به گروه چريكي شهيد اندرزگو با فرماندهي «حسين الله كرم» پيوستم و به عنوان يك بسيجي شروع به فعاليت عاشقانه كردم هر چند در اين گروه چريكي، برادرم «حاج جواد» از مؤسسان اين گروه بود توانستم در عمليات‌هاي مختلفي در كنار 50 نفر ديگر شركت كنم.

اين جانباز دفاع مقدس با اشاره به اسارت برادرخود «حاج جواد» گفت: حاج جواد كه از مؤسسان گروه چريكي بود در عمليات‌هاي مختلف پس از چندين بار مجروحيت دوبار به اسارت دشمن درآمد كه توانست با موفقيت از دست كوموله‌ها و عراقي‌ها فرار كند و در عملياتي ديگر به شهادت مي‌رسد كه پيكر پاكش بعد از 10 سال به ايران اسلامي بازگشت.

*سربازان واقعي امام خميني(ره) اكنون پيرو آيت الله خامنه‌اي هستند.

حاج محسن خانواده خود را يك جسم در 10 روح توصيف كرده و مي‌افزايد: ما خانواده كه داراي 7 برادر و يك خواهر هستيم چنان از همفكري واحدي برخورداريم كه در زندگي مان از دستوارات اسلامي و ائمه اطهار (ع) پيروي مي‌نمائيم و خودمان را سربازان واقعي امام خميني(ره) دانسته و اكنون پيرو «ولايت فقيه» آيت الله خامنه‌اي هستيم.

وي با اشاره به نصايح برادر خود «حاج جواد» مي‌گويد: برادرم حاج جواد يك حرف زيبا به من زد و گفت: «اين جبهه نه به من احتياج دارد نه به تو اين جبهه را يكي ديگر اداره مي‌كند ولي يك چيز بهت مي‌گم وقتي كسي آمد وسط و يا علي گفت بخواد كوه بزنه... و فكر نكني جبهه به تو احتياج دارد.» در اين حال بود كه به خود آمدم و به حال خود اشك ريختم كه چه كوته فكر هستم و زود برگشتم و اين درسي بود كه از برادر و فرمانده خود گرفتم.

*«حاج جواد» با داشتن 15 نفر نيرو يك لشكر عراقي‌ها را زمين گير ‌كرد

برادر 5 شهيد انقلاب اسلامي در ادامه با انتقاد مطالبي خاطرنشان كرد: تمامي شهدا براي ما عزير و محترمند ولي نمي‌دانم چرا كساني كه مغزهاي متفكر جنگ و شجاعت بودند را مطرح نكردند و تنها نام‌هاي شهيدان چمران، همت، دستواره، متوسليان، علم الهدي، بروجردي، كاوه و.. را مي‌شنويم؛ هر چند كساني در جبهه بودند مانند حسين الله كرم و حاج امير و حاج جواد افراسيابي كه با داشتن تنها 15 نفر نيرو در پشت خط عراقي‌ها يك لشكر را زمين گير مي‌كردند.

وي كه هنوز ارادت خاصي به حسين الله كرم دارد در ادامه گفت: از آنجا كه وي داراي اخلاص و عاشق ولايت فقيه است همانند گذشته براي ما يك فرمانده محسوب مي‌شود و باعث افتخار ما است كه با اين عزيز كار مي‌كنيم و آن را الگوي خود قرار مي‌دهيم چرا كه عاشق ميز نيست.

*رشد فساد در جامعه نشان از ترسو بودن مسولين دارد

اين جانباز دفاع مقدس كه خواست شاهد انعكاس صحبتهاي واقعي خود باشد عنوان داشت: اكنون برخي مديران جلوي فساد را نمي‌گيرند و علت آنرا در برخي مواقع رخ ندادن التهاب در جامعه مي‌دانند به نظر من اين‌ها ترسو بوده و پيرو انقلاب اسلامي نيستند.

وي با بيان اينكه تا درون خودمان را پاك نكنيم نمي‌توانيم در برابر هجوم نرم دشمنان پيروز شويم يادآور شد: اگر به داستان شهادت شهيد رجايي توجه كنيد مي‌بينيد كه وي توسط كسي كه پشت سرش نمار مي‌خواند كشته شد، بله ما نگران اين مسائل هستيم؛ما اصل ولايت فقيه را كه به امام عصر ختم مي‌شود را اصل مي‌دانيم نه ساير مسولين كه فرع محسوب مي‌شوند.

برادر 5 شهيد انقلاب اسلامي پيروي از ولايت فقيه را يك اصل دانست و افزود: خانواده شهدا تا آخرين قطره خون خود به دنبال حرمت اسلام و ولايت هستند و از مسولان مي‌خواهند كه پيرو مقام معظم رهبري و خون شهدا باشند.

اين جانباز دفاع مقدس با اشاره به حضور رئيس جمهور كشورمان در ميان خانواده شهيدان افراسيابي گفت: اربعين سال گذشته اقاي احمدي نژاد به منزل ما آمد و پدرم در آن ديدار به سران فتنه اشاره كرد و صحبت‌هايي را با وي داشت كه اكنون ما هم همان حرفها را داريم.

وي در پايان با تشريح اينكه در آينده شاهد بدبختي كروبي خواهيم بود، افزود: هر كس مال يتيم را بخورد بيچاره مي‌شود هنوز مانده كه خواري كروبي را ببينيم او كه يك عدد سكه بهار آزادي در كارت عروسي فرزندش مي‌گذاشت اكنون بايد بگويد كه از آن سكه‌ها را كجا آورده است؟!

سه شنبه 21 دی 1389  10:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها