تابناک باتو؛ امروز شما را با روش تهیهی یک نوشیدنی لذیذ آشنا میکنیم. کافه موکا، نوشیدنیای است که معمولا به صورت گرم سرو میشود اما امروز روش سرو آن به صورت سرد را به عنوان یک نوشیدنی خنک مناسب برای فصل گرما، برای شما قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
قهوهی دم شده و آماده: یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو: یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
شیر: چهار قاشق غذاخوری
یخ: به میزان لازم
طرز تهیه:
قهوهی آماده، شکر، پودر کاکائو و شیر را در مخلوط کن میریزیم و آنها را خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
کافه موکا را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.
پس از آن، کافه موکا را در لیوانهای مناسبی ریخته و قطعات یخ را به آن اضافه میکنیم.
روی نوشیدنی را به کمک بیسکویت یا نیهای تزیینی، تزیین میکنیم.