کیک اسفنجی ساده برای کیک های تولد که نیاز به خامه کشی دارد، بسیار ایده آل است. در این مطلب می خواهیم آموزش کیک اسفنجی ای را داشته باشیم که با مربای خلال پرتقال تزئین می شود. با دکتر سلام همراه باشید.
مواد لازم برای پختن کیک اسفنجی:
آرد: ۲ فنجان
تخممرغ: ۲ عدد
خاک قند: ۴ قاشق غذاخوری
شیر: نصف فنجان
کره: ۱۲۵گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی با تزئین مربای خلال پرتقال:
فر را با حرارت ۱۸۰درجه گرم کنید. قالب کیک را چرب یا کاغذ روغنی پهنکرده و کمی آرد بپاشید. کره و خاک قند را در ظرفی بریزید و آنقدر هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
تخممرغ و وانیل را بهتدریج اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد الک شده را با شیر به مخلوط اضافهکرده و کمی هم بزنید تا گلوله نشود و کاملا صاف و یکدست شود. مایه را در قالب ریخته و به مدت ۴۵دقیقه در فر قرار دهید.
پس از پخت، کیک را به مدت ۱۰دقیقه بگذارید تا خنک شود. جهت تهیه کرم شکر، کره و آبلیمو را روی بخار آب هم بزنید تا بهصورت کرم دربیاید. آن را با چاقوی صافی روی کیک قرار دهید و با مربای خلال پرتقال تزئین کنید.