مواد اولیه :
شکلات یا ترافل های رنگی به مقدار دلخواه
کیک کاسه ای ۲ عدد
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
رنگ خوراکی آبی،قرمز،سبز مقدار خیلی کم
خمیر فوندانت به مقدار لازم
روش تهیه :
ابتدا اندازه ی قطر قوری را رسم میکنیم
متناسب با قطر قوری دسته و نوک قوری را با خمیر فوندنت درست میکنیم
کیک ها رو به شکی زیر برش داده وسطشم هرچی دوست داشتین بذارین میتونین از انواع شکلاتها ،اسمارتیز ،ترافل و … استفاده کنید .
بعد با خامه فرم گرفته یا باتر کریم پرش کنید
سپس دورتادور آن را با لایه ی نازکی از خامه بپوشانید
بعد مقدار لازم از خمیر را برداشته و با یک خلال دندان مقداری از رنگ آبی به آن بزنید و خوب ورز دهید تا رنگ خمیر یکدست شود.
سپس دور تادور کیکمان را با خمیر بپوشانید و قسمتهای اضافی را ببرید.
بشقاب زیر قوری را هم با خمیر فوندانت بپوشانید
سپس دسته قوری را با خلال دندان به کیک میچسبانیم
سپس با استفاده از خلال دندان مقدار خیلی کم از رنگ سبز و قرمز را با خمیرمان مخلوط میکنیم و گل های رز و شاخه هایی را برای تزیین درِ قوری و روی آن درست میکنیم.