0

نقش کلاس آیلتس در آموزش مکالمه زبان انگلیسی

saharnaz1001
saharnaz1001
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 10

نقش کلاس آیلتس در آموزش مکالمه زبان انگلیسی

آموزش مکالمه زبان انگلیسی : کلاس های آموزش زبان انگلیسی بر اساس مکالمه زبان انگلیسی بر اساس کتب (American English File (Second Edition میباشد که به تازگی به چاپ دوم و جدید تری رسیده که پوشش کاملی از دانش زبانی را از سطح ابتدایی تا پیشرفته برای زبان آموزان تحت پوشش قرار میدهد. این کتب بر اساس تکیه بر مهارت مکالمه زبان انگلیسی زبان آموزان و تقوقیت تمامی مهارتهای زبان آموزان پیش میرود.

آموزش مکالمه

آموزش مکالمه

بهره گیری از این کتب به زبان آموز این امکان را میدهد که در زمانی کوتاه بالاترین بازده را از دوره های گذرانده بدست آورند.

همچنین در کلاس زبان و کلاس آیلتس از سری کتب  Vocabulary in Use  دانشگاه کمبریج برای ارتقای سطح واژگان و آشنایی با کاربرد درست واژگان برای زبان آموزان بهره گیری کرده است. این کتب متعلق به دانشگاه کمبریج میباشد و از جمله پر طرفدارترین و پر بازده ترین کتب آموزش واژگان انگلیسی محسوب میشوند. این کتب نقش کمکی در طی دوره های آموزش مکالمه زبان انگلیسی را به عهده دارند و دایره واژگان زبان آموز را در سمتی جهت دار ارتقا میبخشند.

آموزش مکالمه زبان

آموزشگاه زبان ایران کمبریج همچنین در دوره های آموزش مکالمه زبان انگلیسی از سری کتب کمکی Grammar in Use نیز کمک می گیرد و کناسب با سطح زبان آموزان کتاب مورد نظر را به شما عزیزان معرفی می کنند.

کتاب Grammar in Use

کتاب Grammar in Use

برگزاری دوره های آموزش مکالمه زبان انگلیسی توسط اساتید Native  ( انگلیسی زبان ) و یا اساتید با تجربه دانشگاهی انجام میگیردد که خود باعث فراهم آوری محیطی انگلیسی محور برای تمامی زبان آموزان در تمامی سطوح میباشد.

آموزش مکالمه زبان

سری کتب چاپ جدید  American English File – Second Edition   دارای یک جلد Starter و ۵ جلد اصلی تا سطوح پیشرفته میباشد . زبان آموزان با اهداف مکالمه و یا ترجمه میتوانند در این دوره ها شرکت کنند و در نهایت به سطح مورد نظر خود در آموزشگاه زبان ایران کمبریج دست یابند.

جمعه 19 خرداد 1396  12:16 PM
تشکرات از این پست
hajreza70
hajreza70
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:نقش کلاس آیلتس در آموزش مکالمه زبان انگلیسی

من هم خیلی علاقه دارم آیلتس بگیرم ، واقعا مفید بود برنامه Memrise هم برای آموزش زبان خیلی عالیه

جمعه 25 اسفند 1396  11:50 PM
تشکرات از این پست
hajreza70
hajreza70
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

نقل قول hajreza70

من هم خیلی علاقه دارم آیلتس بگیرم ، واقعا مفید بود برنامه Memrise هم برای آموزش زبان خیلی عالیه

شنبه 26 اسفند 1396  12:01 AM
تشکرات از این پست
pooneh1256
pooneh1256
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 39

اما مشخصاً مهم است که روی بهبود گرامر آیلتس خود کار کنید، و اغلب این قسمتی است که داوطلبان بیشترین مشکل را با آن دارند و چیزی که باعث کاهش نمره آنها می شود.

https://polielts.com/%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A2%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B3

یک شنبه 4 اردیبهشت 1401  3:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها