0

آب هویج با پاناکوتا

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

آب هویج با پاناکوتا

آب هویج با پاناکوتامواد لازم

 

آب هویج -  دو پیمانه
بستنی لیوانی زعفرانی -  یک عدد
خامه -  سه قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین -  یک قاشق غذاخوری
آب سرد -  یک چهارم  پیمانه
 
 
مواد لازم برای پاناکوتا
 
شیر- یک لیوان
شکر- نصف لیوان
خامه - ۳  قاشق غذاخوری
آب سرد-  نصف پیمانه
وانیل -  یک چهارم قاشق چای خوری
پودر ژلاتین- یک قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه
ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و به روش بن ماری اجازه  می دهیم تا  ژلاتین شفاف شود. آب هویج را با بستنی زعفرانی و خامه مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. مایع ژلاتین را اضافه می کنیم ودر ظرف مورد نظر کمی از مایع را می ریزیم و یک ساعت دریخچال می گذاریم .
 
 
طرز تهیه پاناکوتا:
ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و به روش بن ماری تا زمانی که  ژلاتین شفاف شود، ادامه می دهیم . بعد شیر و شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم  تا شکر حل شود و مایع ژلاتین را اضافه می کنیم و و از روی حرارت برمی داریم و خامه را اضافه می کنیم تا زمانی که کامل خنک شود. بعد از بستن مایع هویج، مایع پاناکوتا را کمی می ریزیم و یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد وبه این روال ادامه می دهیم تا مواد تمام شود و در مرحله آخر دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 8 خرداد 1396  11:53 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها