ماهنامه سفره ایرانی - مارال کرمانی: در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب لیمویی را به شما آموزش داده ایم. حالا که فصل لیمو ترش است. حتما از لیموی تازه برای این جوجه استفاده کنید.
• مدت زمان کلی: 45 دقیقه
• میزان سرو: 12 سیخ کباب
مواد لازم:
- سینه مرغ: 4 عدد (حدود 900 گرم)
- لیمو شیرازی (آب گرفته شده): 5 عدد
- نمک: یک دوم ق س
- زیره: یک دوم ق س
- فلفل قرمز (پودر شده): یک ق س
- گشنیز (خرد شده): یک چهارم پیمانه
- سیر (ریز خرد شده): یک حبه
- فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد
- فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد
- پیاز: یک عدد
روش تهیه:
1. ابتدا آب لیمو ترش ها را گرفته در ظرف مناسبی بریزید. نمک، زیره، فلفل قرمز پودر شده، گشنیز و سیر ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
2. سینه مرغ را به قطعات کوچک برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. مخلوط چاشنی را روی تکه های مرغ بریزید.
3. در ظرف را قرار داده و آن را تکان دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم دار شود.
4. در این فاصله فلفل های دلمه ای و پیاز را خرد کنید.
5. مرغ طعم دار شده، فلفل دلمه ای و پیاز را به سیخ کشیده و در گریل با حرارت متوسط قرار دهید و حدود 5 الی 7 دقیقه هر طرف آنها را کباب کنید.
6. پس از گریل شدن مرغ آن را از روی گریل برداشته و آب لیمو ترش روی آنها بریزید و سرو نمایید.