0

آشپزی چینی؛ خوراک برنج با چغندر برگی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشپزی چینی؛ خوراک برنج با چغندر برگی

وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه یک نوع غذای چینی ژاپنی را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 
مواد لازم:
  •  
  • روغن زیتون (فوق بکر) 2 قاشق سوپخوری
  • قارچ (پاک کرده و حلقه شده) 300 گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • سیر (ریز شده) 3 حبه
  • چغندر برگی (فقط برگ، شسته و خرد شده) 1 دسته
  • برنج سفید (پخته شده) 1 فنجان خشک
  • شاخه نخود (بسته به میزان علاقه) نصف تا 1 فنجان
  • تخم مرغ  4 عدد بزرگ
  • سس سریراچا (اختیاری) به مقدار لازم
 
طرز تهیه خوراک برنج با چغندر برگی، شاخه نخود و قارچ و تخم مرغ نیمرو
 
 
طرز تهیه:
 
1. روغن زیتون را در یک تابه ی نچسب 25 سانتی متری روی شعله ی متوسط داغ کنید. وقتی داغ شد قارچ خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید. 10 دقیقه گاهی هم بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم و قهوه ای شوند. قارچ ها را از داخل تابه در یک کاسه بریزید.

2. تابه را مجدداً روی شعله قرار دهید و سیر را اضافه کنید. 1 دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود. چغندر فرنگی را به تابه اضافه کنید. با استفاده از انبر آن را بچرخانید تا با سیر مخلوط شود. بگذارید 5 دقیقه بپزد و گاهی هم بزنید تا پلاسیده شود. چغندر برگی را به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
 
طرز تهیه خوراک برنج با چغندر برگی، شاخه نخود و قارچ و تخم مرغ نیمرو 
 
 
 
3. برنج را به اندازه ی مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید. روی هر کاسه 1/4 مخلوط قارچ و چغندر فرنگی را به همراه شاخه نخود ها بریزید و کنار بگذارید.
 
4. یک تابه ی نچسب کوچک را روی شعله ی متوسط داغ کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و داخل تابه بریزید و بپزید. یکبار برگردانید تا تخم مرغ کلاً سفت شود اما زرده هنوز شل باشد. زمان پخت هر تخم مرغ 4 دقیقه است. روی هر کدام از کاسه های برنج یک تخم مرغ پخته قرار دهید. نمک زیاد بپاشید و در صورت تمایل با سس سریراچا سرو کنید.

5. قبل از میل کردن مخلوط کنید. نوش جان!

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 5 خرداد 1396  7:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها