مواد لازم
سس بروکلی – یک پیمانه
فیله ماهی - 2 عدد
پیاز خرد شده - یک عدد
ماست چکیده - یک پیمانه
اسفناج - 200 گرم
خمیر پیتزا - یک تا دو عدد
نمک و فلفل - به میزان لازم
روغن زیتون - به میزان لازم
مواد لازم برای سس پیتزا
کلم بروکلی - 400 گرم
سیر رنده شده - 3 حبه
ریحان و بادام - به مقدار لازم
پودر آویشن - یک قاشق چای خوری
آب لیموی تازه - یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
روغن زیتون - به میزان لازم
آب یک پیمانه
طرز تهیه
در یک تابه روغن بریزید و فیله ماهی را به کمی نمک و فلفل آغشته و داخل تابه سرخ کنید.
برای تهیه سس بروکلی، در یک قابلمه یک پیمانه آب بریزید و داخل آن یک قاشق چای خوری نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس بروکلی ها را داخل آن به مدت 3 دقیقه قرار دهید تا نرم شود.
بروکلی های نرم شده را داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بروکلی را همراه با سیر، ریحان، آویشن، بادام و آب لیمو در غذا سازبریزید.
مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود. در انتها روغن زیتون بریزید و دوباره دستگاه را روشن کنید. فر را با دمای 180 درجه انتی گراد گرم کنید.
خمیر پیتزا را روی سطح تمیزی قرار دهید، سپس یک لایه از سس بروکلی روی خمیر بریزید و آن را روی کل سطح آن پخش کنید. پیاز خرد شده و تکه های ماهی را روی آن قرار دهید.
مقداری نمک و فلفل و روغن زیتون روی مواد بریزید، سپس پیتزا را به مدت 10 دقیقه داخل فر دهید. بعد از این که پیتزا را از فر درآوردید، اسفناج خرد شده و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و با بقیه سس بروکلی و ماست چکیده سرو کنید.