0

دعوت به مشارکت پرشور در انتخابات 96

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

مسئله‏ انتخابات، مسئله‏ مهمى است. عرصه‏ انتخابات، عرصه ظهور قدرت ملى در یک کشور است. ملتى که زنده است، بانشاط است، متکى به اراده‏ الهى است، مطمئن به پشتیبانى الهى است، این ملت در همه‏ عرصه‏‌ها پیروز خواهد شد؛ در این عرصه هم همین جور است.

"مقام معظم رهبری"

با عرض سلام و ادب و احترام حضور همه شما مدیران و کاربران عزیز سایت وزین راسخون

ضمن تشکر و قدردانی از همراهی و همیاری همه ی شما بزرگواران، حسب وظیفه بر خود لازم می دانیم از همگی دعوت به عمل آوریم همانگونه که همیشه در صحنه و پا به پای مردم عزیز ایران اسلامی، همراهی کرده ایم، در انتخابات پیش رو هم که در آینده ی کشور واقعا خطیر و موثر است بهتر و پرشورتر از گذشته در صحنه حاضر شویم و قدرت ملی خود را به دنیا نشان دهیم.

وعده ی ما: جمعه 29 اردی بهشت ماه 1396

افتخاری دیگر و آینده ای بهتر

با سپاس فراوان

روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری راسخون

پنج شنبه 28 اردیبهشت 1396  11:28 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet taha_h ehsan007060 ravabet_rasekhoon zinab84 khodaeem1 salma57 mty1378 mamadbayat emamedavazdah ahmad0 farshon amirali123 shirdel2 abedi67 hassanem
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:دعوت به مشارکت پرشور در انتخابات 96

دو نکته: جهت رای دادن بدون هیچ تعصب و جدای از هر رنگی..

الف:هرکس برنده انتخابات شود رئیس جمهور این مملکت است..وآن رئیس جمهور قسم به قرآن می خورد.....بهتر است متن سوگند را بخوانیم تا بیشتر بدانیم وظیفه یک رئیس جمهور در قبال قسمی که می خورد چیست. خدایا به ما رحم کند تا طبق این حدیث به قرآن و مردم خیانت نکنیم این چهار سال هم میرود مثل جهارسالهای قبل......آیا ریاست به هر قیمتی ارزش دارد؟

امام حسین (علیه السلام) فرمودند:
إن لَم یَکُن لَکُم دینٌ و کُنتُم لاتَخافونَ المَعادَ فَکونوا اَحراراً فِی دُنیاکُم؛

اگر دین ندارید و از قیامت نمی ترسید، لااقل در دنیای خود آزاده باشید.

حارالانوار، ج45، ص51

شرح حدیث:

این کلام حسینی، مربوط به زمانی است که حضرت در واپسین لحظات حیات، مجروح بر زمین کربلا افتاده بود. وقتی دید سپاه کوفه به طرف خیمه های زنان و فرزندان بی دفاع حمله می کنند، خطاب به یزیدیان و همه ی وجدانهای بیدار فرمود:
گر شما را به جهان دینی و آیینی نیست
لااقل مردم آزاده به دنیا باشید(1)
حمله به زنان و کودکان بی دفاع، همیشه و همه جا رفتاری غیرانسانی و برخلاف اصول جوانمردی به شمار آمده است.
مکتب حسینی، مکتب حریّت و آزادگی است.

یادمان نرود ما شعیه حسینیم...ما با رای دادنمان....و کاندیدا به  خاطررئیس جمهور شدنش ....( بخاطر دنیا و 4 سال قدرت)...آخرتمان را به فنا ندهیم که شمر به خاطر حکومت ری به قتلگاه رفت.....

نکته دوم: شخیص حق از باطل در کلام معصوم

الإمام عليّ عليه السلام : أيُّها النّاسُ ، منَ عَرفَ مِن أخيهِ وَثيقَةَ دِينٍ و سَدادَ طريقٍ فلا يَسْمعَنَّ فيهِ أقاوِيلَ النّاسِ ، أمَا إنّهُ قد يَرمي الرّامي، و يُخطئُ السِّهامَ ، و يُحِيلُ الكلامَ ، و باطِلُ ذلكَ يَبورُ ، و اللّه ُ سَميعٌ و شَهيدٌ.
أمَا إنّه ليسَ بينَ الحقِّ و الباطلِ إلاّ أربَعُ أصابِعَ. ـ فسُئلَ عن معنى قولِهِ هذا ، فجَمعَ أصابِعَهُ و وَضعَها بينَ اُذُنهِ و عَينهِ ـ ثُمّ قالَ : الباطلُ أنْ تَقولَ : سَمِعتُ ، و الحقُّ أنْ تَقولَ : رَأيْتُ .

حديث بحار الأنوار

:امام على عليه السلام فرمود : اى مردم! هر كس برادر خود را به استوارىِ دين و درستىِ راهْ شناخت، هرگز به گفته هاى مردم درباره او گوش نسپارد. زنهار كه گاه ، تيرانداز تير مى افكند و تيرهايش به خطا مى رود، و بسى سخن كه خلاف حقيقت است، گفتار باطل تباه است و خداوند شنوا و گواه.
هان! ميان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نيست. ـ از آن حضرت درباره معناى اين سخن سؤال شد. امام، انگشتان خود را به هم چسباند و آنها را ميان گوش و چشم خود گذاشت ـ و آن گاه فرمود: باطل اين است كه بگويى: «شنيدم» و حق آن است كه بگويى: «ديدم».

یادمان نرود ما شعیه امیرالمومنین هستیم و با چشمانمان حقایق را داریم  مشاهده میکنیم

پس قضاوت با وجدان خودمان که قیامت حقیقتی  انکار ناپذیر است

چه رئیس جمهور باشیم چه مردم عادی...برای همه حساب وجود دارد

پنج شنبه 28 اردیبهشت 1396  12:43 PM
تشکرات از این پست
zinab84 khodaeem1 salma57 taha_h mty1378 khoda1393 rasekhoon_m ahmad0 farshon amirali123 abedi67
zinab84
zinab84
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 658

افسران - به کوری چشم دشمنان ولایت در انتخابات شرکت می کنیم سایه ات مستدام باد یابن حیدر

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُم
اَللّهُمَ عَجّـــِلْ لِــــوَلیــِکَ الْـــفــَـرَج بـِحقِّ زیـنب کبـری(س) 

پنج شنبه 28 اردیبهشت 1396  1:48 PM
تشکرات از این پست
salma57 mty1378 rasekhoon_m amirali123 mosabeghat_ravabet abedi67
ahmad0
ahmad0
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 739

ان شاالله سنم برسه حتما شرکت میکنم البته امسال دو نفر رو ترغیب کردم به شرکت کردن

جمعه 29 اردیبهشت 1396  5:13 PM
تشکرات از این پست
amirali123 rasekhoon_m salma57 mosabeghat_ravabet abedi67
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام

به نظر بنده که کوچک همه عزیزان هستم حضور در صحنه انتخابات امری واجب است تا تو همین ابتدا به بیگانگان و ستمگران اجازه دخالت و حرف زدن رو ندیم حال این انتخاب بستگی به نظر و عقیده خود شخص داره که چه کسی رو انتخاب میکنه و آخرش این هست که کسی رو اصلح ندونه و رای بی طرف بده بنابراین همه هم وطنان به عنوان یه ایرانی باید از مسئله سوراخ کردن و نکردن جای خود در کشتی در حال حرکت بدون چون و چرا طبعیت بکنند و مثل بعضی ها نگن که من جای خودم رو دارم سوراخ میکنم به کسی چه مربوط این نشدنی است و هر ایرانی به عنوان اهل کشور ایران باید در حد توان در انتخابات شرکت بکنند

من به عنوان یه ایرانی به همراه خانواده محترم در انتخابات امسال هم شرکت کردیم و به حول قوه الهی مسیر درست و خوب و متعالی  برگزیده میشود ...

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

جمعه 29 اردیبهشت 1396  9:56 PM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m salma57 mosabeghat_ravabet abedi67
دسترسی سریع به انجمن ها