0

چگونه پلو مکزیکی تند و خوشمزه درست کنیم

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

چگونه پلو مکزیکی تند و خوشمزه درست کنیم

طرز تهیه پلو مکزیکی روش درست کردن پلو مکزیکی پلوی تند پلو مکزیکی

 

 

در این مطلب قصد داریم به علاقه مندان غذاهای تند، طرز تهیه یک پلوی تند و تیز و خوشمزه را آموزش دهیم. پلوی مکزیکی روشی جدید برای درست کردن برنج است که دارای رنگ قرمز و طعمی تند است. از این پلوی تند و تیز معمولا به عنوان دورچین کنار غذاهایی نظیر مرغ و گوشت استفاده می شود اما می توان به تنهایی هم از این پلو استفاده کرد.

 

پلوی مکزیکی با رنگ قرمز و طعم تند و تیزی که دارد روش طبخی جدید برای برنج است و معمولا بعنوان دور چین در کنار غذاهای مرغ و گوشت استفاده می شود. البته این پلو به تنهایی نیز خوشمزه است. اگر طرفدار غذاهای تند هستید این پلو را از دست ندهید.

پلو مکزیکی، یک غذای تند و تیزو خوشمزه

تحریریه پارسینه:پلوی مکزیکی با رنگ قرمز و طعم تند و تیزی که دارد روش طبخی جدید برای برنج است و معمولا بعنوان دور چین در کنار غذاهای مرغ و گوشت استفاده می شود. البته این پلو به تنهایی نیز خوشمزه است. اگر طرفدار غذاهای تند هستید این پلو را از دست ندهید.

مواد لازم:

    گوجه رنده یا خرد شده ۴ عدد متوسط

    پیاز خرد شده ۱ عدد کوچک

    برنج ۲ پیمانه

    روغن گیاهی ۱/۳ فنجان

    سیر رنده شده ۲ حبه

    آب مرغ ۴ فنجان

    رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

    نمک ۱ قاشق چایخوری

    پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

پلو مکزیکی، یک غذای تند و تیزو خوشمزه

طرز تهیه:

برنج را حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب و نمک بخیسانید. بهتر است گوجه و پیاز خرد شده را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بزنید تا بافتی پوره مانند و یکدست پیدا کند.

روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید ۱-۲ دقیقه روغن داغ شود. چند دانه برنج داخل روغن بیندازید، اگر جلز و لز کرد یعنی روغن به اندازه کافی داغ شده است. برنج را داخل روغن داغ شده بریزید و حدود ۵ دقیقه سرخ کنید تا رنگ برنج تیره شود. حرارت را کم کنید و سیر رنده شده را اضافه کنید. ۱-۲ دقیقه دیگر برنج را با سیر تفت دهید. پوره گوجه و پیاز، آب مرغ ، رب گوجه، نمک و فلفل قرمز را به برنج اضافه کنید و ترکیب کنید.

وقتی آب مرغ به جوش آمد حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و پلوی مکزیکی را حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ( بسته به نوع برنج) دم کنید. پلو مکزیکی را می توانید در فر نیز دم کنید. در اینصورت بعد از بجوش آمدن آب مرغ، در قابلمه رابگذارید و نیم ساعت در فر با دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد قرار دهید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

منبع: آفتاب نیوز

 

دوشنبه 25 اردیبهشت 1396  4:56 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها