بیشتر ما نان و پنیر را با شکل سنتی آن تصور میکنیم اما همین صبحانه سنتی میتواند بهسادگی شکل و طعم جدید و متفاوتی بهخود بگیرد.
به اندازه یک قوطی کبریت یا 30تا 40گرم پنیر میتواند معادل یک واحد لبنیات محسوب شود و مقداری از نیاز بدنمان به پروتیئن را هم تأمین کند. بهتر است نان تستی که قرار است برای تهیه این غذا مورد استفاده قرار بگیرد، تست سبوسدار باشد.
نانهای سبوسدار، فیبر بیشتری دارند و میتوانند ما را برای مدت طولانیتری سیر نگهدارند. ضمن اینکه فیبرهای غذایی با تحریک حرکات دودی رودهها، تاحد قابلقبولی جلوی ابتلا به یبوست را هم میگیرند.
مواد لازم برای 1نفر:
4عدد نان تست
یک قوطی کبریت پنیر
2تا 3قاشق غذاخوری گردوی خردشده
طرز تهیه:
پنیر را روی هر 4نان تست بمالید.
روی 2 عدد از نانهای تست را با گردوهای خردشده بپوشانید.
2نان دیگر را روی این تستهای گردویی بگذارید.
این 2ساندویچ را بهمدت 2تا 3دقیقه داخل دستگاه ساندویچساز قرار دهید.
در عرض کمتر از 5دقیقه، ساندویچ داغ نان و پنیرتان که بوی گردوی حرارتدیده آن فضا را پر میکند، آماده است.
این صبحانه داغ و خوشمزه را با یک لیوان چای شیرین، تکمیل کنید.