ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: اگر از آن خانواده هایی هستید که تقریبا در هر وعده غذایی، سالاد مصرف می کنید، این بسیار عالی است. اما احتمالا مصرف سس در خانواده شما هم باید بالا باشد! به همین علت در این مطلب طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی را ب هشما آموزش داده ایم تا خیالتان از بابت سس راحت باشد.
مواد لازم:
- ماست (کم چرب): یک دوم پیمانه
- سس مایونز: 2ق س
- شیر (کم چرب): 2 ق س
- سس گوجه فرنگی: 2 ق س
- سویاسس: یک و یک دوم ق چ
- سرکه سیب: یک دوم ق چ
- نمک: به مقدار لازم
- سس چیلی: یک دوم ق چ
- خیارشور (ریز خردشده): 3 ق س
- فلفل دلمه ای (ریز خردشده): 3 ق س
طرز تهیه:
ماست، سس مایونز، شیر، سس گوجه فرنگی، سویاسس، سرکه سیب، حدود یک چهارم قاشق چای خوری نمک و سس چیلی را در مخلوط کن ریخته و با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. سس را به ظرف مناسبی انتقال داده و خیارشور و فلفل دلمه ای ریز خردشده را اضافه و مخلوط کنید.
پیشنهاد: می توانید به جای سرکه سیب از سرکه سفید استفاده کنید.