وب سایت سوران: یکی از سس های خیلی معروف توی دنیا باباغانوش هست. این سس لبنانیه و تشکیل شده از بادمجان و ارده و مثل هوموس نه تنها در لبنان بلکه توی کل دنیا رواج داره. باباغانوش معمولا به عنوان مزه سرو میشه یا همراه ساندویچ خورده میشه و همراه خیلی مناسبی برای پیتای تست شدست. اگر از مزه ارده خوشتون میاد حتما طرفدار این سس خواهید شد.
مواد لازم:
- دانه کاج تست شده (برای تزئین) یه میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
- بادمجان (بزرگ) 1 عدد
- اَرده 1و1/2 ق غ
- سیر 1حبه
- ماست ساده 1 ق غ
- نمک وفلفل به میزان لازم
- آب لیمو ترش 1 ق غ
- سماق 1/2 ق چ
- پودر فلفل قرمز 1/2 ق چ تا1 ق چ
1-برای شروع فر رو روی دمای425 درجه فارنهایت یا220درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-بادمجان ها رو از طول نصف کنید و چند برش روش ایجاد کنید،کمی روغن زیتون بزنید.
3-و برای30-40دقیقه داخل فر بگذارید تا کباب بشه.
4-در اواخر پخت حتما کنار فر بایستید تا نسوزه وقتی بادمجان ها کباب شدند آنها رو از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود.
5-سپس داخل بادمجان ها رو با کمک قاشق خالی کنید.
6-ماست،ارده ،آب لیمو،سیر و ادویه ها رو به بادمجان اضافه کنید و با غذاساز تا زمانی بزنید که به پوره ای کرمی و لطیف تبدیل بشه.
7-درنهایت داخل ظرف بکشید و با سماق،دانه کاج،روغن زیتون و جعفری تزئین کنید و به همراه پیتای داغ ازش لذت ببرید.