0

نكونام: حتي اگر يك بازيكن با من مخالف باشد از تيم ملي مي‌روم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: حتي اگر يک بازيکن با من مخالف باشد حاضرم از تيم ملي خداحافظي کنم.

جواد نکونام در خصوص جام ملت‌هاي آسيا اظهار داشت: خدا را شکر شرايط بسيار خوبي داريم و با تمريناتي که انجام داده‌ايم توانستيم هماهنگي لازم را بين بازيکنان ايجاد کنيم.
کاپيتان تيم ملي درباره شايعاتي مبني بر اختلاف بازيکنان با وي يادآور شد: اين صحبت‌ها به هيچ عنوان صحت ندارد و فقط از طرف افرادي عنوان مي‌شود که به دنبال حاشيه‌سازي هستند. حتي اگر يک بازيکن با من مشکل داشته باشد، از تيم ملي مي‌روم و همين‌جا اعلام مي‌کنم که بدون هيچ تعارفي اين کار را انجام خواهم داد.
وي افزود: من در کنار بازيکنان لذت مي‌برم و جو بسيار صميمانه‌اي بين افراد وجود دارد. کاپيتان بايد در تيم محبوبيت داشته باشد در غير اين صورت نمي‌توان از تيم انتظار نتيجه گرفتن داشت.
نکونام عنوان کرد: قطبي بايد به من به عنوان کاپيتان تيم نظرهاي خود را بگويد و خيلي از آنها را به من تحميل کند. همچنين من وظيفه دارم نظرات بازيکنان را به قطبي اعلام کنم. هيچ اختلاف نظري وجود ندارد و تيم ملي در آرامش کامل به سر مي‌برد و روابط بين بازيکنان و سرمربي دوطرفه است.
وي درباره اولين ديدار برابر عراق تصريح کرد: نبايد فقط به دنبال نتيجه گرفتن در اين ديدار بود، چرا که پس از اين بازي 2 ديدار ديگر نيز پيش‌رو داريم. ما بايد در همه ديدارها با تمام قوا ظاهر شويم. 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 20 دی 1389  9:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها