0

بانویی که نمونه آزادگی و حیا و عفت است

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

بانویی که نمونه آزادگی و حیا و عفت است

 

 
بانویی که نمونه آزادگی و حیا و عفت  است

 

حضرت زینب سلام الله علیها، شیرزن دشت كربلا سرانجام پس از عمری دفاع از اسلام و امامت در 15 رجب سال 63 هجرى قمرى در سفرى كه به همراه همسر گرامیشان عبداللّه بن جعفر به شام رفته بودند، وفات نموده و بدن مطهر آن بانوى بزرگوار در همانجا دفن گردید.مرقد آن حضرت در سوریه و در شهر دمشق زیارتگاه جویندگان حق و عدالت و عاشقان و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السّلام مى باشد.

بانوی قهرمانی که پس از وفات پدر بزرگ سنگ صبور مادر بود و بعد ازشهادت مادر غمخوار پدر و پرستار برادران و بعد از شهادت پدر حامی  امام زمان حضرت امام حسن (علیه السلام ) و بعد از شهادت برادر همراه امام عصر خود برای قیام بر علیه ستمکاران و بعد از شهادت ثارالله و تحمل اسارت و .......که قلم از نگارش شرم دارد ، ارائه نهضت عاشورا را به دوش کشید و پرچمدار این قیام بود، او که از همه سو نسبش به معصومین می‌رسد، هنگامی که خواستند ازدواج کنند شرطی گذاشتند که هرگز و در هیچ لحظه ای از برادرشان اباعبد الله جدا نشوند.

در قیام عاشورا، فقط نباید ایشان را خواهری دلسوز و مهربان دید بلکه در آن واقعه، ایشان سربازی بودند که از جان امام خویش واهل بیت ایشان محافظت میکردند و در رکاب ایشان در آن حادثه تلخ تمام بار غم و اندوه را بر دوش خود می کشیدند. او الگوی صبر و استقامت برای تمامی حاضرین صحنه عاشورا بود و هرگز لحظه ای زیر بار غم و ماتم قامت خم نکرد و آزادگی و غرور و حیا و عفت خویش را حفظ کرد. ایشان بهترین نمونه و الگو برای زنان آزاده و خدا جوی زمان های بعد از خود است.

منبع: بخش کودک تبیان

 

پنج شنبه 24 فروردین 1396  12:37 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:بانویی که نمونه آزادگی و حیا و عفت است

 

 
پاسخ به:بانویی که نمونه آزادگی و حیا و عفت  است

 

زینب، یعنی زینت پدر و این نامی است كه خداوند برای دختری انتخاب كرد ، كه با انجام رسالت خویش زینت بخش تاریخ شد و موجب افتخار و سرافرازی خاندان وحی و ولایت گشت.

سومین فرزند مهد ولایت در سال ششم هجرت در مدینه چشم به جهان گشود.رسول خدا در سفر بودند، اسامی فرزندان مهد ولایت را ایشان انتخاب می کردند حضرت فاطمه(سلام الله علیه) از همسرشان درخواست كردند كه نامی برای فرزندشان انتخاب كنند. حضرت علی علیه السلام فرمودند: من بر پیامبر خدا سبقت نمی‌گیرم، صبر می‌كنیم تا ایشان از سفر برگردند. چون پیامبر بازگشتند و خبر ولادت نوزاد را شنیدند فرمودند: فرزندان فاطمه فرزندان منند و خداوند درباره آنان تصمیم می‌گیرد. : من در نام گذاری بر خدا سبقت نمی‌گیرم.

 

آن گاه رسول خدا زینب را بوسیدند و توصیه فرمودند كه همه این دختر را احترام كنند، زیرا او صفاتی همانند خدیجه كبری دارد.

یعنی همان گونه كه فداكاری های خدیجه كبری در پیشبرد اهداف پیامبر اسلام بسیار موثر بود، ایثار، صبر و استقامت زینب كبری در راه خدا نیز در بقا و جاودانگی اسلام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

 

پنج شنبه 24 فروردین 1396  12:40 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها