0

قطبي: قدر اين تيم ملي را ندانسته‌ايم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

افشين قطبي پس از تمرين يکشنبه شب تيم ملي فوتبال گفت: اين تيم 15 بازي خارج از خانه داشته که در 14 ديدار آن بدون شکست بوده است. اين تيم بسيار خوب است که قدرش را ندانسته‌ايم.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در پايان تمرين يکشنبه بازيکنانش در زمين شماره 2 باشگاه الغرافه قطر گفت: شايد رسانه‌هاي ايران باور نکنند که تيم‌هايي همانند اردن و سوريه که قبلا در فوتبال آسيا مطرح نبودند، هم‌اکنون فاصله خود را با ديگر تيم‌ها کمتر کرده‌اند. آن‌ها انگيزه بيشتري براي اين رقابت‌ها دارند و آن را فرصتي براي نمايش توانايي‌هاي خود مي‌دانند.

قطبي درباره بازي با عراق هم گفت: ما نبايد فراموش کنيم که در دور گروهي سه بازي داريم و بايد به همه آن‌ها اهميت بدهيم. بايد روي تک تک امتيازهاي بازي‌هايمان حساب کنيم. نبايد فکر کنيم که اگر عراق را برديم صدرنشين گروه مي‌شويم. بايد به هر نتيجه مثبت و حرفه‌اي نگاه کنيم. اولويت‌هايمان را در نظر داشته باشيم و به پيشرفت فکر کنيم.

او ادامه داد: قبلا هم گفته‌ام که با شروع دور حذفي انگار تورنمنت ديگري فرا مي‌رسد. براي همين هم سعي کرده‌ام تيمي را بسازم که به پيشرفت فکر کند و روي کارش تمرکز داشته باشد. ما بايد با سازمان‌دهي و تمرکز لازم بازي کنيم.

سرمربي تيم ملي درباره کارهايش با تيم ملي براي آماده‌سازي در جام ملت‌ها هم گفت: سعي کرده‌ام تيمي بسازم که فوتبالي ترکيبي را ارائه مي‌دهد. دوست دارم بازيکنانم خونسرد و حرفه‌اي باشند و فکر مي‌کنم اين کار را هم کرده‌ايم. در 20 ماه اخير تلاش داشته‌ام تا تيمي را بسازم که توانايي اجراي تاکتيک‌هاي متفاوت را داشته باشد. ما مي‌توانيم فوتبالي بسته ارائه دهيم. شيوه بازي با فوتبالي ترکيبي داشته باشيم. روي زمين و يا هوا بازي کنيم يا اينکه در ضربه‌هاي ايستگاهي به نتيجه برسيم. تيمي که متاسفانه به خاطر ديدگاه متفاوت رسانه‌ها و اختلاف عقيده آن‌ها ديده نشد. ما 15 بازي خارج از خانه داشته‌ايم که در 14 ديدار آن‌ بدون شکست بوده‌ايم. تيم بسيار خوبي داريم که قدرش را هنوز ندانسته‌ايم.

او درباره شرايط اردوي تيم ملي هم گفت: شرايطي در تيم ملي فراهم شده است و بازيکنان از تمرکز بالايي برخوردارند. همه آن‌ها از شرايط اردوهاي تيم ملي راضي هستند. بايد از آقاي نبي و کفاشيان که از تيم پشتيباني کردند، تشکر کنم. ما از همان اول هم هدف‌مان مشخص بوده و بازيکنان هم با دانستن آن هدف کارشان را دنبال مي‌کنند.

قطبي درباره ترکيب اصلي‌اش هم گفت: من براي رسيدن به بهترين نتيجه بهترين ترکيب را مي‌چينم. به تيم اصلي‌ام رسيده‌ام هرچند اختلاف بين بازيکنان بسيار کم است. اين تورنمنت از 7 تا 29 ژانويه ادامه دارد و براي حضور در اين رقابت‌ها به تيمي احتياج داريم که بازيکنانش براي اين رقابت‌هاي طولاني از آمادگي کافي برخوردار باشند. ما در اين رقابت‌ها بويژه در دور گروهي با تيم‌هايي بازي داريم که هر يک خصوصيات خاص خود را دارند.

او همچنين گفت: در هر پست تمرين‌هاي خاصي را براي بازيکنان در نظر گرفته‌ايم و تلاش کرديم تا کارهاي تخصصي را انجام بدهيم. همچنين کوشش کرديم تا بازيکنان از نظر روحي هم آماده باشند. آماده‌سازي فضاي روحي براي بازيکنان بسيار مهم است. بويژه در فرهنگ فوتبال ايران. مي‌دانيم که اگر بازيکني مشکل روحي داشته باشد، مي‌تواند روي تک تک بازيکنان تيم تاثير منفي بگذارد. براي همين در بازگشت به تهران از اردوي قطر سه روز به بازيکنان استراحت دادم تا پس از اردوهاي طولاني، به ديدن خانواده‌هايشان بروند و با روحيه به تيم ملي برگردند. در جريان تمرين‌ها هم سعي کردم تا در تمرين‌هايم تنوع داشته باشم تا بازيکنان دلسرد نشوند.

قطبي درباره حريف مورد علاقه‌اش در صورت صعود ايران به دور يک چهارم نهايي هم گفت: مهم نيست که با چه تيمي بازي خواهيم داشت؛ استراليا يا کره جنوبي. دوست دارم در دور بعد با هند روبه‌رو شويم (به شوخي). ما بايد تمرکزمان را حفظ کنيم. من هميشه با ايمان و انرژي مثبت کارم را انجام داده‌ام. هميشه ايمان وجود داشته است. اين براي رسيدن به سقف فوتبال و جايگاهي بالاتر از پتانسيل‌مان ضروري است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 20 دی 1389  7:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها