سالاد تبولی(لبنانی )
مواد لازم سالاد لبنانی :
- بلغور گندم
- یک پیمانه
- 100 گرم / 353 کالری
- خیار ریز خرد شده
- یک عدد
- 100 گرم / 15 کالری
- برگ های نعناع ریز خرد شده
- یک چهارم پیمانه
- 100 گرم / 43 کالری
- آب لیمو
- ۲ قاشق غذاخوری
- 100 گرم / 26 کالری
- جعفری ریز خرد شده
- نصف پیمانه
- 100 گرم / 34 کالری
- نمک
- به اندازه کافی
- 100 گرم / 0 کالری
- گوجه فرنگی ریز خرد شده
- یک عدد
- 100 گرم / 15 کالری
- روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری
- 100 گرم / 900 کالری
- فلفل
- به اندازه کافی
- 100 گرم / 0 کالری
طرز تهیه سالاد تبولی
*. بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم.
*. به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم.
*. جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم.
*. نمک و فلفل را اضافه می کنیم.چند دقیقه قبل از سفرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم.
نکته :
*. این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
*. این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.
خواص جعفری :
*. ضد نفخ شکم است .
*. شریان ها و رگ ها راتمیز می کند .
*. ادرار آور و قاعده آرو است .
*. برای درمان تب نوبه بکارمی رود .