0

سئو

sitecode
sitecode
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 151

سئو

سئو

سئو

سئو : اگر می خواهید طراحی سایت تان شمار مخاطبین بیشتری داشته باشد ، می بایست وب سایت تان را بر طبق استاندارد های موتور های جستجو گر بهینه سازی  که این امر را اصطلاحا سئو می نامند . عوامل گوناگونی در سئو یک طراحی سایت تاثیرگذار می باشند . از لینک های ورودی به وب سایت گرفته تا عبارات به کار رفته در محتوای وب سایت ، همگی در سئو و بهینه سازی طراحی سایت شما موثر می باشند .

علت اهمیت سئو وب سایت چیست ؟

امروزه با گسترش اینترنت ، بسیاری از کاربران برای انجام امور خود از موتور های جستجوگر نظیر گوگل استفاده می کنند لذا اگر می خواهید کاربران بیشتری به وب سایت تان مراجعه نمایند ، طراحی سایت تان را سئو کنید .

از آنجایی که موتور های جستجو نزدیک ترین نتیجه به آنچه مورد نیاز کاربر می باشد را نمایش می دهند ، کاربران اعتماد بیشتری به این وب سایت های پیشنهادی می کنند . این قضیه به نحوی اهمیت سئو سایت را دو چندان می کند . کملات و عباراتی که از سوی کاربران جستجو می شود ، از اهمیت بسیاری برخوردار می باشند و طبق تجربیات به دست آمده جذب مخاطب از طریق موتور های جستجو گر ، تضمین کننده ی موفقیت هر نوع وب سایتی می باشد . در مقایسه با تبلیغات ، انجام سئو هزینه ی کمتر و سود آوری بیشتری برای شما به همراه خواهد داشت .

مقایسه تکنیک های کلاه سفید و کلاه سیاه در سئو :

سئو کلاه سفید : بهینه سازی وب سایت با رعایت تمامی قواعد و قوانین در این حوزه و در جهت رضایت هر چه بیشتر کاربران را اصطلاحا " سئو کلاه سفید " می نامند .

سئو کلاه سیاه : به سوء استفاده از ضعف موتور های جستجوگر و به کار گیری راهکار های فریب آن ها به همراه عدم توجه به رضایت کاربران اصطلاحا " سئو کلاه سیاه " می گویند .

نا گفته نماند شرکت گوگل هر چند ماه یکبار اقدام به شناسایی راهکار های کلاه سیاه می نماید و وب سایت هایی که از این روش استفاده نموده اند را جریمه می کند .

پنج شنبه 3 فروردین 1396  2:06 PM
تشکرات از این پست
naznik
naznik
کاربر جدید
تعداد پست ها : 3

آیا با راهکارهای سئو و خدمات سئو آشنایی دارید؟

سئو  به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است. در صورتی که تازه یک سایتی را راه اندازی کرده اید، شاید ندانید که سئو کردن سایت چه خدمت بزرگی می تواند به شما کند. با استفاده از خدمات سئو و بهینه سازی سایت، می توانید در صفحه اول گوگل دیده شوید. شاید از خودتان بپرسید چه فرقی می کند که من در کدام صفحه باشم، همین که در نتایج دیده می شوم برای من کافیست.. این نظر شاید درست باشد اما این نکته را فراموش نکنید که رقبای شما برای گرفتن ورودی ارگانیک تمامی تلاش خود را برای رسیدن به صفحه اول گوگل به کار می برند. در بسیاری از مقالات گفته شده که " صفحات دوم گوگل شبیه یک زباله دانی پیش نیست و اگر کسی یک جسد داشته باشد، می تواند آن را در صفحات دوم به بعد گوگل پنهان کند." پس برای اینکه سایت شما در نتایج گوگل دیده شود، بایستی حتما در صفحه اول قرار گیرد. برای قرار گرفتن در چنین جایگاهی باید، سایت خود را از نظر فنی آماده کرده باشید و استراتژی مارکتینگ و تولید محتوا را نیز داشته باشید. قبل از همه این موارد باید بدانید که سایت خود را برای چه هدفی و برای چه کلمه ای قصد دارید در نتایج گوگل قرار دهید. با سئو کردن می توانید از رقبا پیشی بگیرید. یادتان باشد با قرارگرفتن در صفحه ۱، نه تنها می توانید ورودی و ترافیک زیاد داشته باشید، بلکه میتوانید فروش خود را چند برابر نمایید.

در صورتی که تمایل به استفاده از  خدمات سئو برای سایت خود ندارید، می توانید از مقاله راهکارهای سئو، جهت بهبود سایت خود استفاده نمایید.

خدمات سئو

راهکارهای سئو

یک شنبه 21 مهر 1398  7:03 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
javad1373
javad1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 235

چگونه بازدید سایت را بالا ببریم

+ یه رفیق دارم یه روز آمد گفت راهی پیدا کردم که میتونم بازدید سایتمو یه شبه برسونم به روزی 10 هزار تا

– بهش گفتم خب چه راهیه توضیح بده؟

+ گفت یه سایت پر بازدیدی هست میاد ماهانه ازم 200 تومن پول میگیره و وقتی صفحه اون سایت لود میشه ی اسکریپتی اون پایین صفحه سایتش داره که میاد سایت منو همون موقع لود میکنه.

– گفتم با اینکارت هم آسیب میزنی به سئو سایتت و گوگل متوجه میشه که رباته هم بازدید کننده ای به سایتت آوردی که برات هیچ فایده ای نداشته.

برخی از افراد به دنبال بهبود رتبه سایت خود در موتور های جستجو هستند اما به این مسئله واقف نیستند که سئو ، یک شبه اتفاق نمی افتد و امری زمانبر است.

اما من در این مقاله می خواهم انواع روش های درست افزایش بازدید سایت را بیان کنم تا شما بر مبنا استراتژی کسب و کار خود بهترین روش را برای خود انتخاب کنید.

شاید این سوال پیش بیاید که آیا همه کسب و کارها نیازمند بهبود رتبه سایت خود هستند ؟ آیا سئو برای همه کسب و کار ها ، بهترین مجرای بازاریابی دیجیتال هست؟

در پاسخ به این پرسش باید صراحتا بگویم خیر ، سئو بهترین مجرای بازاریابی دیجیتال (Digital Marketing) برای همه کسب و کار ها نیست ، فرض کنید شما چند کانتینر محصول غذایی تند مصرف (FMCG) را وارد کردید و قصد فروش مستقیم آن را دارید ، اگر امروز تصمیم بگیرید که سایتی بزنید و آن را سئو کنید ، تا سایت شما بخواهد ورودی از گوگل بگیرد محصول غذایی شما فاسد شده و راهی بجز دور ریختن آن ندارید.

یا در مثالی دیگر فرض کنید شما محصولاتی به فروش می رسانید که مشتریان بالقوه ای (potential customers) ندارد یعنی ماهیت محصول شما به گونه ای است که مشتری برای خرید ، باید آن را ببیند و ترغیب به خرید شود زیرا به صورت خودجوش کسی به دنبال آن محصول نیست و خریداری نمی کند ( به این دسته از مشتریان می گویند cold customers یعنی مشتریانی که قصد خرید محصول خاصی را نداشتند ولی با دیدن آن ترغیب به خرید شدند) . به طور مثال تا به حال برای همه ما اتفاق افتاده است که برای خرید کیف و کفش و … به بازار رفته ایم ولی در طول مسیر به مغازه بستنی فروشی برخورد کردیم و یک بستنی هم از آن خریدیم ، در این صورت ما برای خرید بستنی به بازار نیامده بودیم ولی با دیدن آن بستنی آن هم در فصل گرما آن هم در موقعیتی که گرممان بود و عرق کرده بودیم خرید کردیم .

حال اگر شما محصولی که می فروشید به گونه ایست که مشتری بالقوه ای ندارد و تمام مشتریان آن از دسته cold customers ها هستند باید قید سئو کردن سایت خود را بزنید ، چون فردی نیست که برای خرید آن بخواهد در اینترنت جستجو کند.

خب تا اینجا فهمیدیم که سئو و بهبود رتبه سایت لزوما برای همه کسب و کار ها امری حیاتی نیست و بهترین مجرا بازاریابی محسوب نمی شود. در ادامه مقاله می خواهیم تک تک مسیر هایی که می شود از طریق آن بازدیدکننده به سایت آورد را بررسی کنیم.

ادامه مطلب را در صفحه زیر مطالعه کنید

https://searchito.com/چگونه-بازدید-سایت-را-بالا-ببریم/

چهارشنبه 19 خرداد 1400  11:26 AM
تشکرات از این پست
javad1373
javad1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 235

پاسخ به:سئو

یکی از وب سایت هایی که خدمات سئو سایت در شیراز رو انجام میدن و قبولشون دارم سرچیتو هست

حتما توی گوگل جستجو کنید و پیداشون کنید و اگر نیاز به خدمات سئو داشتید حتما بهشون سربزنید

یک شنبه 16 آبان 1400  12:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها