نبي: خبر اعتصاب بازيكنان به خاطر نكونام كذب محض است
نبي: خبر اعتصاب بازيكنان به خاطر نكونام كذب محض است
دبير فدراسيون فوتبال خبر اعتصاب بازيکنان تيم ملي به خاطر اعتراض به جواد نکونام را تکذيب کرد.
|
|
|
مهدي محمدنبي که رئيس کاروان تيم ملي ايران در جام ملت هاي آسيا است در مورد آخرين وضعيت تيم ملي اظهار داشت: بازيکنان تيم ملي در روزهاي گذشته صبح و بعدازظهر تمرين داشتند که صبح ها تمرينات بدنسازي را دنبال مي کردند و بعدازظهر ها کارهاي تاکتيکي را مرور مي کردند اما امروز تنها بعدازظهر تمرين خواهند کرد.
دبيرکل فدراسيون درباره وضعيت بدني بازيکنان گفت: تست هايي که روي بازيکنان در اردوي 10 روزه اخير در قطر و همچنين اين روزها انجام شده نشان از اين دارد که تست ها جواب داده و خوشبختانه بازيکنان از لحاظ درصد چربي که 12 تا 13 درصد بوده به 6 تا 8 درصد رسيده اند و ضربان قلب خوبي دارند و خوشبختانه به لحاظ آمادگي جسماني مشکلي وجود ندارد و تمرينات بسيار خوب دنبال مي شود و همه منتظر نتيجه گيري در اولين ديدار مقابل عراق هستيم.
نبي درباره انتشار شايعه اعتصاب بازيکنان در اعتراض به تاخير يک روزه نکونام گفت: ما در حال پيگيري انتشار اين شايعه هستيم و من به عنوان رئيس کاروان ايران در قطر اين موضوع را تکذيب مي کنم و اين خبر را کذب محض مي دانم.
وي افزود: مطمئنا کساني که اين شايعه را منتشر کردند، هدف مشخصي داشتند و به بخش حقوقي فدراسيون دستور داديم تا اين موضوع را پيگيري کنند و بدانند چه کساني و با چه هدفي اين موضوعات را مطرح مي کنند. من و کفاشيان از نزديک به کار تيم ملي نظارت داريم و جو دوستانه و صميمانه اي بر کادر فني و بازيکنان حکمفرماست و در کل شرايط خوبي وجود دارد.
وي در پايان خاطر نشان کرد: خواهش مي کنم دوستان رسانه اي اخبار غيرواقعي را منتشر نکنند چرا که همه بايد يکدل براي پيروزي تيم ملي تلاش کنند و همه بايد کمک کنند تا تيم ملي در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا موفق باشد، چرا که شرايط براي نتيجه گيري در بازي اول فراهم است.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 19 دی 1389 12:11 PM
تشکرات از این پست