نصرتي:هر بازيکني جاي من بود،از تيم ملي خداحافظي ميکرد
نصرتي:هر بازيکني جاي من بود،از تيم ملي خداحافظي ميکرد
اردوي قطر براي محمد نصرتي رقم زننده اتفاقات جديدي بود. او در اين اردو در پست دفاع راست امتحان شد تا اگر بتواند در نبرد با خسرو حيدري موفق باشد در جام ملتهاي آسيا در اين پست به ميدان برود. نظراتش در مورد پست جديد و شرايط تيم ملي را در زير ميخوانيد:
|
|
|
ـ از حضورت در دفاع راست بگو. آمادگی حضور در این پست را داری؟
بالاخره از ما در هر پستی در خط دفاع استفاده میکنند و این دفعه هم در پست دفاع راست به میدان رفتم. من به عنوان بازیکن وظیفه دارم در هر پستی که سرمربی میخواهد بازی کنم اما مسلم است که در هیچ پستی به اندازه دفاع وسط راحت نیستم.
ـ فکر نمیکنی حضور در این پست و رقابت با خسرو حیدری منجر به نیمکت نشینیات شود؟
به هر حال تیم ملی در این پست احتیاج به بازیکن دارد و آقای قطبی هم باید تا جام ملتها در مورد من یا حیدری به یک نتیجهای برسد و من هم تابع این تصمیم هستم. هر بازیکن دیگری جای من بود تا حالا از تیم ملی خداحافظی میکرد. هر مربی در هر پستی که خواسته از من استفاده کرده و کمتر پیش آمده که در پست تخصصی خودم بازی کنم. هر کسی که فوتبال بفهمد واقعا دلش برای من میسوزد. پست تخصصی من دفاع وسط است اما در دفاع راست و چپ هم بازی کردهام. همیشه خودم را فدای تیم ملی کردهام اما کمتر بازیکنی حاضر میشود در هر پستی که برایش در نظر بگیرند بازی کند. اگر همیشه در پست تخصصیام بازی میکردم شاید دریچههای خوبی به فوتبال من باز میشد. قبل از جام جهانی ستار زارع مصدوم شد و من مجبور شدم دفاع چپ بازی کنم اما شاید اگر در پست خودم بودم الان در یک تیم اروپایی بازی میکردم.
ـ مسالهای که باعث تردید قطبی برای انتخاب میان تو و خسرو حیدری شده این بوده که تو در کارهای دفاعی قویتر هستی و خسرو در کارهای هجومی. آیا واقعا این تفاوت وجود دارد یا خواسته مربیان از شما دو بازیکن متفاوت است؟
این مسلم است که خسرو حیدری در کارهای هجومی از من بهتر است و دلیلش این است که این پست، پست تخصصی خسرو است اما من تجربه بازی در این پست را چندان ندارم و واضح است که نمیتوانم صد در صد تواناییهایم را به نمایش بگذارم.
ـ اگر در جام ملتها نیمکت نشین شوی برایت سخت نخواهد بود؟
نه. اصلا. به نظر من پاک کردن عرق بازیکنان تیم ملی هم افتخار است، چه برسد به نیمکت نشینی. من هر تصمیمی که کادر فنی بگیرد اعتراض نخواهم کرد.
ـ به نظرت تیم ملی برای موفقیت در جام ملتهای آسیا چقدر شانس دارد؟
شانس همیشه وجود دارد. ما حریفان قدری داریم اما تیم دست و پا بستهای نیستیم و فکر نمیکنم بشود گفت ایران در جام ملتها شانسی ندارد.
ـ اما در بیرون جوی منفی نسبت به تیم ملی وجود دارد.
این وظیفه شما و همکاران شماست که این جو منفی بوجود آمده را از بین برده و جو را مثبت کنند. به اهالی فوتبال هم باید بگویم که الان وقت حمایت از تیم ملی است و اگر الان حمایت نکنند پس چه زمانی میخواهند این کار را انجام دهند؟ تیم ملی در این رقابتها هر افتخاری که بدست بیاورد متعلق به همه است و همه اهالی فوتبال از آن نفع میبرند. نباید خودمان را گول بزنیم. باید قبول کنیم فوتبال کشورهایی مثل ژاپن، کره جنوبی و استرالیا یک سر و گردن از ایران بالاتر است. آنها در فرهنگ فوتبال هم از ایران پیش گرفتهاند و قابل مقایسه با فوتبال ما نیستند.
من تجربه حضور در جام جهانی و 2 دوره از جام ملتها را دارم و به این نتیجه رسیدهام که شانس زیادی برای قهرمانی نداریم. اگر تیم ملی ایران قهرمان جام ملتها شود عدالت در فوتبال رعایت نشده است. اگر در جام ملتها موفقیتی کسب کنیم مقطعی خواهد بود و منجر به پیشرفت فوتبالمان نمیشود
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 19 دی 1389 7:57 AM
تشکرات از این پست