ماهنامه سرآشپز - هرمینه ناواساردیان: حالا که فصل انار است، سعی کنید به جز استفاده از انار به عنوان میوه، استفاده های دیگری نیز از آن بکنید. در این مطلب طرز تهیه سالادی با انار و تره فرنگی را به شما آموزش داده ایم، که حتما از آن خوشتان می آید.
مواد مورد نیاز:
- تره فرنگی: 500 گرم
- گردو (خرد شده): 150 گرم
- سیر (له شده): 2 حبه
- انار: 150 گرم
- رب انار: 1 ق س
- فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): 1 عدد
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: 2 ق س
روش تهیه:
1- قسمت سفید تره فرنگی را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کرده و داخل قابلمه ای حاوی آب جوش و مقداری نمک به مدت 3 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود. بعد آن را آبکش کرده، تکه های بزرگ تر را جدا کنید و بقیه را نگینی خرد کنید.
2- گردو، سیر، انار، رب انار، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، تره فرنگی (نگینی خردشده)، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
3- یک ورقه تره فرنگی را روی سطح صافی قرار داده، سپس مقداری مخلوط موارد روی آن ریخته و رول کنید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
4- رول های آماده شده را داخل ظرفی چیده و با اناز تزیین کنید.