0

طرز تهیه سیب زمینی پلو

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه سیب زمینی پلو

ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: سیب زمینی پلو، غذایی شبیه استانبولی معروف خودمان است، اما تغییرات که بیشتر در ادویه ها محسوس است. این غذا را که می تواند برایتان نوستالژیک شود را از دست ندهید.
 
مواد مورد نیاز:
 
  • سیب زمینی بزرگ: 1 عدد
  • برنج (خیس شده): 3 پیمانه
  • گشنیز (ساطوری خرد شده) یک دوم پیمانه
  • زیره سیاه: یک چهارم ق چ
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • ادویه کاری: 1 ق چ
  • پیاز بزرگ (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • سیر (رنده شده): 2 خبه
  • زنجبیل (رنده شده): 2 ق چ
  • چوب دارچین: 1 عدد
  • برگ بو: 1 عدد
  • هل: 3 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
سیب زمینی پلوX
 
روش پخت:
 
1- پیاز را به همراه مقداری روغن درون قابلمه ای ریخته و تفت دهید تا نرم شده و کمی تغییر رنگ دهد. سپس سیر، زنجبیل، چوب دارچین، برگ بو، هل، زیره سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه را به آن افزوده و تفت دهید. سپس سیب زمینی (که از قبل پوست کنده و نگینی خرد شده است) را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
 
2- برنج را به همراه گشنیز به مواد بیفزایید و با استفاده از قاشقی مخلوط کرده و کمی تفت دهید.
 
3- مقداری آب جوش (به میزانی که از سطح برنج کمی بالاتر آید) روی برنج بریزید و بگذارید تا جوش آید. سپس مواد را کمی هم بزنید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. بعد همه مواد را از گوشه قابلمه به مرکز بیاورید تا به شکل گنبد درآید. سپس به وسیله قاشقی چند حفره در سطح برنج ایجاد کنید و با در بسته حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.
 
4- پلوی آماده شده را داخل ظرفی کشیده و به دلخواه تزیین کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 22 بهمن 1395  9:32 PM
تشکرات از این پست
nargesza mty1378 emamedavazdah omegaa rozgol
دسترسی سریع به انجمن ها