کیش اسفناج و قارچ بدون کراست
کیش ( quiche ) یکی از انواع تارت ها به حساب میاد که روی کراستش از انواع مواد مثل سبزیجات و گوشت و ماهی استفاده میشه. کیش رو به فرانسه نسبت میدن که البته ریشه این واژه از کلمه آلمانی ( Kuchen ) برداشته شده. این غذای فرانسوی این روزها بین المللی شده و انواع مختلفش در جهان تهیه میشه. در این مطلب نوعی کیش بدون کراست رو قرار میدیم و انشاالله در مطالب آینده انواع با کراست و تارت های دیگه ای رو هم قرار میدیم.
کیش اسفناج
برای اطلاعات بیشتر در مورد کیش و تاریخچه اون میتونید به این لینک مراجعه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیش قارچ و اسفناج
این مقدار برای یک ظرف گرد با قطر حدود 20 سانت مناسبه و برای 4 نفر کفایت میکنه.
- قارچ تازه 300 گرم
- 1/2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
- اسفناج پخته شده 200 گرم
- پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری
- 4 تخم مرغ
- شیر 1 فنجان
- پنیر فتا 100 گرم (اگه نداشتید از پنیر خامه ای استفاده کنید)
- 1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
- 1/2 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن
اسفناج
طرز تهیه کیش قارچ و اسفناج
ابتدا اسفناج ها رو بدون آب روی حرارت بذارید تا کمی پخته بشن. بعد مقدار خیلی کمی روغن بریزید و به همراه سیر کمی تفت بدید. پیاز داغ رو هم بهش اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. حالا قارچ ها رو در روغن بریزید و در حد 5 دقیقه تفت بدید. البته اگه قارچ آبدار دوست ندارید بذارید تا آبش بیشتر گرفته بشه.
تفت دادن قارچ
کف ظرفی رو که در برابر حرارت مقاومه (مثل پیرکس) چرب کنید و قارچ ها رو بچینید. روی قارچها اسفناج رو بریزید. بعد هم پنیر فتا رو روش پخش کنید. البته میتونید هم همه مواد رو باهم مخلوط کنید و روی هم نچینید.
ترکیب اسفناج و قارچ
در ظرفی تخم مرغ ها رو بشکنید و کاملا هم بزنید تا زمانی که کف کنه. بعد شیر و پنیر موزارلا و پارمسان رو به همراه کمی نمک و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید و روی اسفناج ها بریزید. به طوری که کاملا روی اسفناج ها رو بپوشونه.
طرز تهیه کیش اسفناج و قارچ
حالا ظرف رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده بذارید تا به مدت 20-30 دقیقه در دمای 180 درجه کاملا پخته بشه و روش هم طلایی بشه. بعد هم بذارید یک ربع خنک شه و سرو کنید.
این کیش رو میتونید مثل کوکو سبزی در ماهیتابه (حرارت خیلی کم) هم تهیه کنید. فقط روش طلایی نمیشه.
طرز تهیه کیش قارچ و اسفناج
همچنین میتونید این کیش رو در قالب های کاپ کیک به عنوان پیش غذا تهیه کنید.