0

جامدادی گربه ای

fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3415

جامدادی گربه ای

جامدادی گربه ای

یکی از دوست داشتنی ترین موجودات روی زمین از نظر من بچه گربه است. داشتن یک جامدادی دست ساز هم لذت بخش و خواستنی است. حالا اگر من به شما بگویم که به راحتی بعد از مطالعه ی این مطلب می توانید یک جامدادی دست ساز گربه ای با نمک و دوست داشتنی داشته باشید چطور؟ شما می توانید مثل من که عاشق مداد رنگی هستم، از این جامدادی برای خودتان استفاده کنید، یا می توانید آن را برای کودک دلبندتان بسازید تا هم عروسکی دوست داشتنی داشته باشد و هم مداد رنگی هایش را در آن جمع کند.

جامدادی گربه ای و مدادهای رنگی

جامدادی گربه ای و مدادهای رنگی

با دیدن این طرح ساده و دوست داشتنی آدم نمی تواند مقاومت کند، شاید بخواهید از آن برای لوازم آرایشی تان استفاده کنید، و یا اگر دانشجو هستید نیز می توانید وسایل تحریر تان را در این جامدادی گربه ای جمع کنید. در ضمن با الهام گرفتن از رنگ گربه های کوچولو می توانید جامدادی تان را در هر رنگی که دوست دارید بسازید. در ضمن این جامدادی گربه ای با آن دهان و لبخند بزرگی که دارد می تواند گاهی شما را به خنده بیندازد!

گربه ی خندان

گربه ی خندان

خب، حالا وقت دست به کار شدن است!!!

وسایل مورد نیاز برای ساختن جا مدادی گربه ای

• نمد نازک (این روزها در بازار انواع این پارچه های نمدی خیلی دوست داشتنی در رنگ های متنوعی موجود است)
  • زیپ (زیپ می تواند رنگی با تم بدن گربه داشته باشد و یا رنگی متضاد با تم های سرخ یا صورتی داشته باشد، بسته این که گربه ی مورد نظر خانوم گربه یا آقا گربه باشد!)
  • نخ و سوزن – یا چرخ خیاطی
  • صابون خیاطی
  • قیچی
  • مهره

مراحل ساختن جامدادی گربه ای

مراحل ساختن جامدادی گربه ای

با صابون خیاطی روی نمد طرح ساده ی گربه دو بار (برای پشت و رو) کپی می کنیم. روی طرح رویی، جای دهان (زیپ) و بینی و سیبیل گربه را هم طراحی می کنیم. جای زیپ را روی کار برش میزنیم و آن را به دو لبه می دوزیم. خوب است که زیپ مورد استفاده دقیقا اندازه ی کار باشد، اما اگر کمی بزرگتر بود می توانید انتهای کار را دوخت بزنید و باقی آن را داخل کار پنهان کنید.

از نمد مشکی بینی و سیبیل های گربه را می بریم و با مهره ها، بجای بینی و چشم و سیبیل ها می دوزیم. یادتان نرود که گربه ی بدون پنجه مثل شیر بدون یال است. پس برای سر انگشتان پای گربه مان با دوخت دندان موشی سر پنجه میدوزیم. می توانید برای گوش های گربه هم این کار را انجام دهید.

جا مدادی گربه ای خاکستری رنگ

جا مدادی گربه ای خاکستری رنگ

خب، حالا جامدادی گربه ای تان حاضر است، می توانید با دادن یک اسم خوب به این گربه ی دوست داشتنی آن را همیشه همراه تان داشته باشید.

جامدادی گربه ای

جامدادی گربه ای

الگوی جامدادی گربه

الگوی جامدادی گربه

امیدوارم خوشتان آمده باشد و بی نهایت از پیغام های پر مهر و دوست داشتنی تان سپاسگزارم.

سه شنبه 23 آذر 1395  9:43 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها