0

آموزش تزیین کیک تولد خانگی به شکل دونات

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

آموزش تزیین کیک تولد خانگی به شکل دونات

آموزش تزیین کیک تولد خانگی به شکل دونات

 


مجله اینترنتی ستاره/ برای تهیه یک کیک تولد خوشمزه و زیبا راه‌ها و ایده‌های بسیار زیادی وجود دارد. برای مثال برای کیک پایه می‌توانید یکی از انواع و اقسام کیک‌ اسفنجی، کیک شکلاتی، کیک شیفون، کیک قهوه و ... را تهیه کرده و برای فیلینگ آن نیز از مواد متنوعی مانند باتر کریم، خامه فرم گرفته، کرم پاتسیر، کرم کاسترد و ... استفاده کنید.


برای تزیین کیک تولد نیز باز می‌توان از خامه فرم گرفته، گاناش، خمیر فوندانت، خمیر مارسیپان (مارزپان)، رویال آیسینگ و ... بهره برد.


در اصل انتخاب طعم کیک و تزیینات آن کاملا یک مساله سلیقه‌ای است و البته به توانایی و زمانی که در اختیار دارید نیز بستگی دارد اما به طور معمول افراد برای تهیه کیک تولد از یک کیک اسفنجی ساده و یا شکلاتی استفاده می‌کنند و سعی می‌کنند زمان بیشتری را برای تزیینات روی آن صرف کنند.


در اینجا نیز ما قصد داریم نوعی تزیین شیک، زیبا و البته بسیار ساده را به شما آموزش دهیم تا بتوانید یک کیک تولد خوشمزه و جذاب به شکل دونات داشته باشید.


چی لازم دارم:


کیک اسفنجی ساده یا شکلاتی 1 عدد


خمیر فوندانت 250 گرم


رنگ خوراکی صورتی، قهوه‌ای و زرد به میزان لازم


ترافل رنگی به میزان لازم


شربت ذرت به میزان لازم


آموزش تزیین کیک تولد، تهیه کیک تولد خانگی، تزیین کیک تولد خانگی دخترانه، تزیین کیک تولد در خانه


چه جوری درست میشه:


برای تهیه و تزیین کیک تولد به شکل دونات، ابتدا یک کیک اسفنجی ساده یا شکلاتی با استفاده از قالب دونات تهیه کرده و اجازه دهید خنک شود.


وقتی کیک به دمای محیط رسید، آن را داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و برای حدود 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا مسنجم تر شده و موقع برش خوردن خرد نشود.


در این فاصله، با دستور تهیه باتر کریم یا کرم کره‌ای به اندازه مورد نیاز از این فیلینگ تهیه کنید.


به 1/4 از باتر کریم آماده شده رنگ خوراکی صورتی اضافه کنید و و بقیه را با ترکیب دو رنگ قهوه‌ای و زرد به رنگ نسکافه‌ای در بیاورید.


حالا کیک را از فریزر خارج کرده و از عرض برش بزنید.


با استفاده از یک قاشق، به قطر 2-3 سانت از وسط کیک را خالی کنید. به طوری که شبیه به یک گودال یک‌دست بشود.


حالا با استفاده از یک قیف، داخل این حفره را با باترکریم صورتی پر کنید.


حالا با پشت قاشق، باترکریم را کمی فشار دهید تا مطمئن شوید که با قرار گرفتن لایه رویی کیک، از اطراف به بیرون نشت نمی‌کند.


کیک را حدود 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا باتر کریم کاملا سفت و محکم شود.


حالا تکه دیگر کیک را روی لایه زیرین قرار دهید.


با استفاده از قاشق یا کاردک، اطراف کیک را با استفاده از باترکریم قهوه‌ای بپوشانید.


اول یک زیر لایه ساده و بعد به طور کامل کیک را بپوشانید. به طوری که هیچ قسمتی از کیک مشخص نباشد.


دوباره کیک را حدود 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سفت و محکم شود.

 

بعد از 15 دقیقه، کیک را از فریزر خارج کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 17 آذر 1395  1:24 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها