0

موسیقی

kowsar
kowsar
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

موسیقی

با سلام. چرا موسیقی لهوی به این اندازه در ایران اسلامی شیوع پیدا کرده
پنج شنبه 17 بهمن 1387  8:39 AM
تشکرات از این پست
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 771

پاسخ به:موسیقی

سلام دوست من
بنظر من مهمترین دلیل رواج این نوع موسیقی و حتی دلیل رواج عقائد شیطان پرستی و یا رواج شبه عرفانها و ... خلأ مذهبیه!
جوانی که از مذهب دور میشه و ارتباط صحیح با خدا رو از دست میده در درون خودش احساس خلأ میکنه و سعی میکنه اون رو پر کنه
حالا دیگه هرکسی برای پر کردن خلأش راهی رو انتخاب میکنه... یکی موسیقی یکی شیطان پرستی یکی صوفی گری یکی عشق مجازی و....
اما هیهات که اینها بتونه باعث آرامش واقعی و دائمی بشه.
کیوان عزتی / مسئول محتوای سایت راسخون
پنج شنبه 17 بهمن 1387  6:26 PM
تشکرات از این پست
omid78
omid78
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 184

اقا گل گفتی

انسان فرزندکار وزحمت خویش است

دوشنبه 19 اسفند 1387  10:17 PM
تشکرات از این پست
montazer2
montazer2
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 354

علاوه بر مطالب بالا، فکر می کنم نتونستیم جایگزین های مناسبی( که مطابق با دین ماست) رو به جامعه معرفی کنیم تا مجبور نشوند که به این سمت و سو بروند
دوشنبه 10 فروردین 1388  2:54 PM
تشکرات از این پست
yasemehraban
yasemehraban
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 11

....وخدايي که در اين نزديکي است
همانطور که دوستان گفتند بعضي ها براي پرکردن خلاهاي زندگيشون به سراغ موسيقي ميرن و فکر ميکنن با گوش کردن موسيقي آرامش پيدا ميکنند در حاليکه اون آرامش اگر هم باشه کاذب و گذرا هست و با تاثيرات سويي هم که بر مغز داره نه تنها مفيد نيست بلکه مضر هست . جداي از اينکه از نظر اسلام حرام هست براي سلامتي و آرامش روح و جان انسان مضر هست .
براي اينکه جوانها متوجه اين امر بشن بايد تبليغات اسلامي بيشتر باشه و مواردي که اسلام آرامش بخش دانسته به نوعي به جوانان آموزش داده بشه و در جامعه رواج پيدا کنه.....
چهارشنبه 2 اردیبهشت 1388  10:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها