طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون
سینه بوقلمون یا مرغ تکه شده
|
1 عدد
|
روغن زیتون
|
1 قاشق سوپخوری
|
سیر خرد شده
|
2 عدد
|
پودر زیره سبز
|
1 قاشق سوپخوری
|
فلفل قرمز
|
½ قاشق چایخوری
|
نمک
|
½ قاشق چایخوری
|
کره
|
2 قاشق سوپخوری
|
آرد ذرت
|
به مقدار لازم
|
پنیر چدار بزرگ ، گوجه تکه شده ، گشنیز تازه ، پیاز خرد شده ، فلفل قرمز و سبز خرد شده و قارچ خرد شده .
1. فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
2. در یک ظرف به ابعاد 22 در 32 بوقلمون را با روغن زیتون، سیر، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید.
3. بگذارید تا 20 دقیقه بپزد.
4. بوقلمون یا مرغ را فیله می کنیم ( به صورت باریک تکه میکنیم).
5. یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم.
6. آرد ذرت را در ظرف نچسب به همراه بوقلمون و دیگر مواد باقیمانده تفت می دهیم.
8. وقتی پنیر ها آب شدند خمیر ایجاد شده در ظرف را تا می زنیم.
9. آن را از روی حرارت بر می داریم، . به سه قسمت می کنیم.
10. این کار را برای آرد ذرت باقیمانده انجام میدهیم.