نحوه پخت پاستا لوله ای
پاستا لوله ای غذایی خوشمزه و پرانرژی که با این مواد اولیه می توانید این غذا را برای 6 تا 8 نفر سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مدت زمان آماده سازی و پخت پاستا لوله ای : 45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای 8 نفر :
پاستا لوله ای |
450 گرم |
پنیر خامه ای |
600 گرم |
پنیر موزارلا خرد شده |
450 گرم |
تخم مرغ زده شده |
1 عدد |
سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز) |
900 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده |
1/4 فنجان |
طرز تهیه پاستا لوله ای :
پاستا لوله ای را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.
سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.
فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.
به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
منبع : beryooni.com