آشنایی با طرز تهیه میگو و کلم بروکلی سرخ شده
مواد لازم برای میگو و کلم بروکلی سرخ شده :
سوپ مرغ |
یک چهارم فنجان |
سرکه برنج |
۲ قاشق غذاخوری |
سس سویا |
۲ قاشق غذاخوری |
آرد ذرت |
۲ قاشق چایخوری |
روغن کنجد |
نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز له شده |
یک چهارم قاشق چایخوری |
روغن کانولا |
۱ قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه پوست کنده |
۱ قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده |
۱ قاشق غذاخوری |
میگوی درشت پاک شده |
۴۵۰ گرم |
نمک |
یک چهارم قاشق چایخوری |
کلم بروکلی کوچک |
۴ فنجان |
پیاز خرد شده |
۱ فنجان |
طرز تهیه میگو و کلم بروکلی سرخ شده :
۶ ماده غذایی که در ابتدای مواد لازم ذکر کردیم را در یک کاسه با استفاده از یک همزن خوب مخلوط کنید. یک ماهیتابه بزرگ برداشته و دو قاشق چایخوری روغن کانولا را روی حرارت متوسط گرم کنید.
زنجبیل و سیر را داخل ماهیتابه ریخته و ۳۰ ثانیه تفت بدهید. میگوها را به همراه نمک اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید. حالا مخلوط میگو را از ماهیتابه دربیاورید.
یک قاشق باقی مانده روغن کانولا را به ماهیتابه بریزید. بروکلی و پیاز را به آن اضافه کرده و ۴ دقیقه تفت بدهید، تا زمانی که بروکلی ها نرم و ترد شوند. حالا مخلوط میگو و مخلوط سوپ را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که سفت و غلیظ شود آن را طبخ کنید. هم زدن را فراموش نکنید!
منبع : novinzi.com