يحيوي: حقيقي دروازهبان اول ايران در جام جهاني 2014 ميشود
يحيوي: حقيقي دروازهبان اول ايران در جام جهاني 2014 ميشود
مربي دروازهبانان پرسپوليس گفت: با طرح و برنامهاي که در دست اجرا داريم حقيقي دروازهبان اول تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 2014 خواهد شد.
|
|
|
محمد علي يحيوي با ابراز رضايت از وضعيت دروازهبانان پرسپوليس درباره شرايط عليرضا حقيقي پس از خط خوردن از تيم ملي تصريح کرد: داستان تيم ملي براي حقيقي تمام شده و او با روحيهاي تازه و مناسب در تمرينات پرسپوليس حضور يافته است. در اين مدت سعي کردم به عنوان مربي، او را از نظر روحي و رواني آماده کنم.
وي با بيان اينکه اين دروازهبان ديگر به اتفاقات رخ داده فکر نميکند، اظهار داشت: حقيقي يک بازيکن حرفهاي است و در حال حاضر تلاش ميکند هر روز بهتر از گذشته شود و براي پرسپوليس مهره خوبي به شمار رود.
يحيوي با بيان اينکه برنامه بلند مدتي براي دروازهبانان پرسپوليس دارد، تأکيد کرد: براساس اين طرح حقيقي با انجام تمرينات مناسب به دروازهبان اول ايران در جام جهاني 2014 تبديل خواهد شد. چه من باشم و چه نباشم در صورتي که اين برنامه به خوبي پياده شود اين اتفاق رخ خواهد داد.
مربي دروازهبانان پرسپوليس در ادامه خاطرنشان کرد: برنامه تمرينات را براساس فيلمهاي آموزشي روز طرح ميکنيم تا دروازهبانان پرسپوليس با دانش روز پيش بروند. من با حقيقي صحبت کردم و او نيز پذيرفت که دوران جديدي در زندگياش آغاز شده است. او 22 سال دارد و 3 سال آينده يعني در جام جهاني 2014 در اوج پختگي به سر خواهد برد.
يحيوي از شرايط ساير دروازهبانان پرسپوليس نيز ابراز رضايت کرد و درباره اردوي اين تيم در آنتاليا گفت: همه چيز عاليست و طبق برنامه پيش ميرويم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
چهارشنبه 15 دی 1389 12:42 PM
تشکرات از این پست