این بار پخت ماکارونی همبرگری را امتحان کنید
مواد لازم برای ماکارونی همبرگری :
ماکارونی خام |
۲ فنجان |
روغن زیتون |
۱ قاشق غذاخوری |
گوشت راسته |
۴۵۰ گرم |
پیاز خرد شده |
۱ عدد |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
فلفل چیلی |
مقدار کمی |
دانه کرفس |
نصف قاشق چایخوری |
کنسرو ۷۰۰ گرمی گوجه فرنگی |
۱ عدد |
سس ورستر شایر |
۲ قاشق غذاخوری |
جعفری تازه خرد شده |
یک چهارم فنجان |
نمک و فلفل سیاه تازه |
برای مزه دار کردن |
طرز تهیه ماکارونی همبرگری :
یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید و طبق دستور روی بسته ماکارونی، آن را طبخ کنید.
در حین پخت ماکارونی، سس را درست کنید. یک ماهیتابه برداشته و یک قاشق روغن زیتون داخل آن ریخته و گوشت را روی حرارت بالا سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. دائم آن را هم بزنید.
گوشت را با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شوند
وقتی گوشت قهوه ای رنگ شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود به تفت دادن ادامه دهید (۴ تا ۶ دقیقه).
وقتی گوشت ها قهوه ای شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود تفت می دهید
دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک را هم اضافه کرده و گوجه ها و سس ورستر شایر را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.
دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک و گوجه ها و سس ورستر شایر را اضافه کرده و خوب هم بزنید
حالا ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید. ۵ دقیقه آن را تفت دهید.
ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید و ۵ دقیقه آن را تفت دهید
در آخر فلفل سیاه و نمک را برای طعم دار شدن اضافه کنید.
منبع : novinzi.com