0

ارتباط با امام عصر(عج) به زندگی خانوادگی قوام و حیات می بخشد

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ارتباط با امام عصر(عج) به زندگی خانوادگی قوام و حیات می بخشد

 

ارتباط با امام عصر(عج) به زندگی خانوادگی قوام و حیات می بخشد
حجت الاسلام صدوقی، کارشناس مسایل خانواده و مهدویت در گفت و گو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان درباره فضاسازی مهدوی در خانواده ها و تربیت مهدوی نسل آینده اظهار کرد: در اسلام سه هدف به عنوان اهداف اساسی تشکیل خانواده عنوان شده که عبارتند از: تسکین(آرامش)، تکمیل( مکمل بودن زن و مرد) و تحصیل (کسب ثمره و نتیجه ی مطلوب از زندگی که همان فرزند صالح است).

 

وی افزود: بنابراین، ما باید به سه سوال چگونه به آرامش رسیدن؟ چگونه مکمل هم بودن و چگونگی تربیت صحیح اندیشیده و برای آنها پاسخی مناسب بیابیم.

 

کارشناس مرکز تخصصی مهدویت تصریح کرد: خانواده برای ورود به این عرصه نیاز به مربی ای دارد که در آموزه های دینی از آن با عنوان «امام» تعبیر می شود. امام(ع) شخصیتی است که اولا به همه قوانین حاکم بر نظام هستی آگاه است لذا اشتباه نمی کند و دوم اینکه از غیر خدا آزاد است.

 

این کارشناس مسایل مهدوی و خانواده گفت: عدم گناه و عدم اشتباه صفتی را در امام تعبیه می کند به نام عصمت که این صفت عصمت مقدمه اعتماد به او است و این اعتماد مقدمه اطاعت و اقتداء به او می شود.

 

حجت الاسلام علی صدوقی ابراز کرد: ما به دلیل عصمت امام، به او اعتماد می کنیم و این اعتماد مقدمه ای برای اطاعت و بیعت با ایشان است. ما تنها با بیعت با امام می توانیم زندگی ای پر از طراوت و شادابی داشته باشیم چرا که اوست که به ما به ما می گوید چگونه زندگی کنیم، چگونه به یکدیگر آرامش ببخشیم، چگونه مکمل هم باشیم، و حتی چگونه تربیت صحیح و سالم داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: بنابراین، قوام و استقرار زندگی در عرصه خانوادگی وقتی است که اساس خانواده مبتنی بر «اندیشه امامت» باشد و این اندیشه که برگرفته از وحی است می تواند چگونه زیستن را به ما یاد داده و مارا تا رسیدن به حیات طیبه همراهی کند.

 

استاد و مدرس حوزه در ادامه گفت: قوام زندگی ما بر این است که قانون مدارانه زندگی کنیم و با توجه به این که ما اشرافی بر قوانین نظام هستی نداریم و تنها امام است که چنین اشرافی را داراست، پس تبعیت از امام مقدمه ای است برای هماهنگ شدن ما با کل قوانین و نظام هستی. اینجاست که ما روز به روز نشاط و شادابی می یابیم.

 

وی با اشاره به مفهوم زندگی دینی و اشتباهی گاه در این مقوله پیش می آید، تاکید کرد: زندگی دینی به شب و روز نماز خواندن و رکوع و سجود رفتن نیست. زندگی دینی آن است که انسان خود را هماهنگ با نظام هستی مدیریت کند و برای این کار باید بر قوانین هستی اشراف داشته باشد. اما بر کسی پوشیده نیست که بشر امروز چنین اشرافی ندارد چرا که علم نیز با همه پیشرفت های امروزی خود، هنوز نتوانسته همه این قوانین را کشف کند.

 

حجت الاسلام صدوقی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر من نمی توانم منتظر بمانم تا دانشمندان و اندیشمندان در بستر تکامل علمی، حقایق هستی را کشف کنند چون فرصت چندانی در این دنیا ندارم؛ بنابراین، ناچارم از کسی تبعیت کنم که چنین اشراف کاملی را دارد و علاوه بر آن، خائن هم نیست چرا که خیانت از کسی سر می زند که تابع نفس باشد. حال آن که امام جز خدا از هیچ کس و هیچ چیز تبعیت نمی کند.

 

وی یادآور شد: فلسفه علمی جاری شدن فرهنگ مهدوی در نظام خانواده، همین مسئله است و اگر مقام معظم رهبری بر یک سلسله اصول و سیاست ها تاکید دارند که در جمهوری اسلامی، خانواده باید خود را با این اصول و سیاست ها تطبیق داده و مدیریت کند به این معناست که ما باید اسلامی بیندیشیم و از مربی اسلامی تبعیت کنیم و چهارچوب نظام زندگی خود را در مسیر رضایت او شکل دهیم.     

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 7 آبان 1395  6:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها