0

فواید گِل بازی برای کودکان

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

فواید گِل بازی برای کودکان



 

بازی کردن با گِل میتواند سبب سلامت بیشتر کودک شود

 

شاید بارها از اینکه کودکانتان در هر جایی که گِل میبینند دست و پایشان را در آن فرو میبرند ناراحت و عصبانی شده اید . من هم با شما موافقم که تمیز کردن گِل بسیار زمان بر است و واقعاً مشکل ساز میشود ولی بد نیست از ابعا دیگری هم این موضوع را بررسی کنیم.

واقعیت این است که کودکان واقعاً از گِل بازی لذت میبرند. دانشمندان با دقت در وضعیت روحی کودکانی به این نکته پی بردند که وقتی آنها در گِل بازی میکنند حالشان دگرگون میشود.


مطالعات اخیر نشان میدهد درون گِل ، باکتری های میکروسکوپی ای به نام میکوباکتریوم واکائی وجود دارد که سطح سراتونین را در مغز افزایش میدهد و باعث آرامش و تسکین روح میشود.

گِل بازی باعث میشود کودکان با طبیعت ارتباط برقرار کنند. اگر کودکان درباره موضوعی چیزی ندانند خیلی سخت است که بخواهند به آن اهمیت دهند. بازی کردن در محیط های طبیعی خارج از خانه مثل پارک ، حیاط منزل یا طبیعت آنها را با مفاهیم جدیدی روبرو میکند و خاطره خوبی را برای آنها در ذهنشان ترسیم میکند و با پایه ای ترین مفهوم این دنیا یعنی طبیعت ارتباط بر قرار میکنند.

بازی کردن با گِل میتواند سبب سلامت بیشتر کودک شود. دانشمندان میگویند از مواد شستشوی دستِ آنتی باکتریال دوری کنید زیرا تحقیقات نشان داده است باکتری های موجود در گِل مرطوب برای سیستم دفاعی کودک مناسب است.

از نتیجه تحقیقات نتایج اجتماعی نیز حاصل شده است . محققان معتقدند گِل بازی کردن سبب ارتقاء هوش کودکان می شود و آنها را با هنرهای پایه مثل خلق اجسام آشنا میکند. همچنین اگر این بازی در محیط های شلوغ به همراه دیگر کودکان باشد باعث بالاتر رفتن ارتباطات و تعامل های اجتماعی میشود.

و به نظر من از همه مهمتر این است که گِل بازی همیشه در حافظه کودک خاطرات کودکیش را میسازد. بنابراین شاید بهتر باشد کمی تغییر موضع دهیم و از این فرصت عالی و ارزان بهتر بهره جوییم.


منبع: ninimaman.com



   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 4 آبان 1395  5:27 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:فواید گِل بازی برای کودکان

رابطه گِل بازی و سلامت کودک !

 
 

 بازی با خاک،فواید خاک بازی برای کودکان

کودکانی که در مزارع بزرگ شده بودند، میزان آسم و آلرژی کمتری دارند

 

 بر اساس مطالعات جدید پژوھشگران، بازی کردن کودکان در گل آنھا را سالم نگه میدارد.

در مطالعه جدید، کودکانی که نخستین سال‌های زندگی‌شان در معرض باکتری‌های خانگی و حتی باکتری‌های جوندگان قرار گرفته بودند، کمتر احتمال داشت به آلرژی، آسم و خس‌خس سینه دچار شوند. محققان معتقدند زمان قرارگرفتن در معرض این باکتری‌ها برای سر و سامان‌گرفتن سیستم ایمنی در سن یک سالگی کلیدی است.

تحقیقات پیشین نشان داده‌ بود کودکانی که در مزارع بزرگ شده بودند، میزان آسم و آلرژی کمتری داشتند. این پدیده به قرارگرفتن مداوم آن‌ها در معرض میکروارگانیسم‌های موجود در خاک مزرعه نسبت داده می‌شود. مطالعه جدید دانشمندان «مرکز کودکان جانز هاپکینز» و دیگر موسسه‌ها نشان می‌دهد کودکانی که در شهرها زندگی می‌کنند، دارای نرخ‌ ابتلا به آلرژی و آسم بالاتری هستند و کودکانی که پیش از نخستین سالگرد تولدشان در معرض چنین موادی قرار می‌گیرند، از این موضوع نفع می‌برند.

همچنین اثرات محافظتی هر دوی قرارگرفتن در معرض آلرژن‌ها و باکتری‌ها زمانی که کودک پس از سن یک سالگی و برای نخستین بار در معرض چنین موادی قرار گرفته بود، دیده نشد. قرارگرفتن در معرض آلرژن‌ها و باکتری‌ها می‌تواند با شکل‌دادن پاسخ‌های ایمنی کودکان دارای اثر محافظتی باشند. یافته‌های جدید می‌تواند به محققان در ارائه استراتژی‌های پیشگیرانه برای آلرژی و خس‌خس سینه مفید باشد. هر دوی این موارد اجداد آسم به شمار می‌آیند.این مطالعه در میان ۴۷۶ نوزاد تازه‌ متولدشده شهرهای بالتیمور، بوستون، نیویورک و سنت‌لوئیز انجام و سلامتی آن‌ها طی سه سال رهگیری شد.

بازی با خاک،فواید خاک بازی برای کودکان

بازی کردن کودکان در گل آنھا را سالم نگه میدارد

 
محققان منازل را برای اندازه‌گیری سطوح و انواع آلرژن‌های موجود در اطراف نوزادان بررسی کردند و با استفاده از آزمایش‌های خون دوره‌ای و خراش پوست، معاینه‌های جسمانی و پرسش‌نامه‌های والدین، ابتلای آن‌ها به آلرژی‌ها و خس‌خس سینه را بررسی کردند. علاوه بر این، دانشمندان محتوای باکتریایی غبار جمع‌آوری‌شده از منازل ۱۰۴ خانه این ۴۶۵ نوزاد را تحلیل کردند.

نتایج نشان داد نوزادانی که در اولین سال زندگی‌شان در خانه‌های دارای مدفوع‌های موش، گربه و سوسک بزرگ شده بودند، در سن سه سالگی در مقایسه با کودکانی که پس از تولد در معرض این آلرژن‌ها نبودند، دارای نرخ پایین‌تر ابتلا به خس خس سینه بودند. همچنین نوزادنی که در معرض هر سه این آلرژن‌ها قرار گرفته بودند، نسبت به کودکانی که در معرض یک، دو یا هیچ‌کدام از این آلرژن‌ها بودند، در معرض خطر پایین‌تری بودند.

در این میان، خس‌خس سینه سه برابر بیشتر در میان کودکانی که بدون قرارگرفتن در معرض این آلرژن‌ها رشد کرده بودند، گزارش شد. همچنین کودکانی که در معرض انواع مختلف باکتری‌ها قرار گرفته بودند، کمتر احتمال داشت در سن سه سالگی به آلرژی‌های محیطی دچار شوند. افزون بر این، محققان دریافتند کودکانی که عاری از آلرژی‌ها و خس‌خس سینه بودند، با بالاترین سطوح آلرژن‌های خانگی بزرگ شده بودند و بیشترین احتمال داشت در منازلی با غنی‌ترین آرایه گونه‌های باکتریایی زندگی کرده باشند.

 

منبع:ایسنا



 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 4 آبان 1395  5:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها