0

آقاي سوپرحاشيه

nikaeen
nikaeen
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 225

آقاي سوپرحاشيه

سرنوشت حاشيه و ستاره راباهم گره زده :انگار قرارنيست که ستاره باشي و حاشيه نداشته باشي .حتي نگاهي سرسري به زندگي همه ستاره هاي بزرگ اين رااثبات مي کند که حاشيه جزءلاينفک زندگي ستاره هاست و همه آنها بخش عمده اي اززندگي خود رابه رفع و رجوع اين حاشيه ها مي پردازند. ستاره هاي ايراني هم ازاين قاعده کلي مستثنا نبوده اند و هرکدام ازآنها طي سال هايي که به عنوان ستاره مطرح شده اند با اين حاشيه ها درگيربوده و هستند از چاپ خبرهاي غير واقعي تا انتشاربلوتوث و عکس هاي خصوصي همه بخش کوچکي از حاشيه هايي بوده که بازيگراني مثل هديه تهراني ،مهنازافشار،بهرام رادان و ... با آن درگير بوده اند. دراين ميان محمد رضا گلزار به نسبت ديگران بيشتر درمعرض اين حاشيه ها قرارداشته، آقاي سوپراستارطي چندسال آخرهرباربا بحراني حاشيه اي روبه رو بوده که هرکدام از آنها رابه نحوي رفع و رجوع کرده اما درنهايت همين حواشي موجب شد تا او دوري دوساله اي ازسينما داشته باشد. اين دوري که مي رفت با اکران فيلم «دوخواهر»به پايان برسد .با حاشيه اي ديگر وارد مرحله اي تازه شد تا ماجراهاي آقاي سوپراستارحالا حالاها ادامه داشته باشد.
ستاره ،بازداشت شد ؟نشد ؟
«يک بازيگر مشهور دستگيرشد.» هنوز خبر، صدرنشين خبرهاي سايت ها و خبرگزاري ها بود که طبق معمول ضعف منابع موثق و سکوت هاي معنادار، بازارشايعه را بارديگر داغ کرد اتفاقي که درکشور ما چندان تازگي ندارد،.اسم بازيگرلو رفت و حتي لاپوشاني بعضي سايتها که سعي کردند با حروف«م.گ»قضيه را هم بياورند هم بي نتيجه ماند عکس مات شده اي هم که 20:30 نشان داد آنقدر تابلو بود که احتياج به نام بردن نداشته باشد. دراين آشفته بازار بي خبري اين حرف هاي درگوشي نه چندان موثق است که به منابع خبري دست اول تبديل مي شود. در ماجراي دستگيري گلزار هم حرکت تند شايعات و خبرهاي رسمي و غير رسمي درهم قاطي شد تا بارديگر دست مان بيايد که دردوره انفجاراخبار کمبود اطلاعات شايعه راسريع تر پيش مي برد. اينها 3 روايت ازماجراهاي بازداشت گلزاراست.
روايت اول:منابع رسمي
به خاطر مسائل اخلاقي ؟
همه چيز درابتدا درحد يک شايعه بود؛«گلزار بازداشت شد»؛ خبري که درابتدا چندان جدي گرفته نشد اما همه چيز آرام آرام رنگ واقعيت به خود گرفت به ويژه از زماني که پاي رسانه هاي رسمي مثل تلويزيون خبرگزاري ايرنا و واحد مرکزي خبربه ميان کشيده شد. البته هريک روايت خودشان را از دستگيري آقاي سوپراستار داشتند خبرگزاري رسمي کشور درخبري که روي خروجي خود فرستاد،نوشت گلزار در پي شکايت تهيه کننده سينما منظور همان محمدبانکي تهيه کننده و کارگردان فيلم دوخواهراست بازداشت شده که اين خبربلافاصله سايت هاي خبري و غيرخبري رابه تسخير خود درآورد، درحالي که بازداشت گلزار مي رفت حالتي صنفي به خودبگيرد واحد مرکزي خبر،خبرجديدي را دراين خصوص منتشر کردتا اين ماجرا وارد فاز جديدي شود اين رسانه به نقل از يک منبع آگاه درقوه قضائيه خبر داد که گلزار حدود پنج شش روز پيش دربازداشت به سر مي برد و پرونده اين بازيگر هم اکنون دردادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 21 دردست رسيدگي است.
واحد مرکزي خبر دراين خبرآورده بود که دليل بازداشت وي مسائل اخلاقي بوده و ربطي به شکايت محمد بانکي ندارد .درهمين رابطه هم محمد بانکي درگفت و گويي اعلام کرد بازداشت گلزار ربطي به او ندارد او گفت:«اين خبر که مي گويند محمدرضا گلزار باشکايت بنده بازداشت شده است. صحت ندارد و من آن راتکذيب مي کنم .اززماني که محمد رضا درفيلم من بازي کرده تا امروز او يکي از صميمي ترين دوستان من است و با هم هيچ مشکلي نداريم. »
در مدت زمان کوتاهي خبر بازداشت گلزار درسطحي وسيع منتشرشد اما همچنان دليل بازداشت سوپراستار درهاله اي از ابهام قرار داشت به خصوص اينکه بحث مطرح شدن مسائل اخلاقي هم موضوع را مبهم تر مي کرد و همه مي خواستند بدانند «مصداق مساله اخلاقي چيست»بعضي باتوجه به سابقه ذهني اي که از آن بلوتوث معروف داشتند عنوان کردند که گلزار را درشب هاي ماه رمضان در يک پارتي مختلط گرفته اند و بعضي ديگر بازداشت وي را به مسائل سياسي و حمايت او از يکي ازکانديداي رياست جمهوري نسبت مي دادند و مي گفتند که دليل اصلي بازداشت او اين مساله است و به مسائل  اخلاقي و نظير آن ربطي ندارد .درهمين گير و دار بخش خبري 20:30 بدون اينکه اسمي از گلزار ببرد با نشان دادن تصويري فلو از او اعلام کرد که دليل بازداشت بازيگر مسائل اخلاقي بوده است.
روايت دوم: شايعه ها
هميشه پاي يک زن درميان است؟
انتشارخبربازداشت گلزارازرسانه رسمي تلويزيون اين اتفاق وحواشي آن راوارد فازجديدي کرد تا شايعه هاي جديدي حول و حوش آن شکل بگيرد از شايعه پيداکردن مواد مخدر بگيريد تا اين شايعه که دراين ماجراپاي يک زن در ميان است .
شايعه سازان مي گفتند آقاي سوپراستار درمثلثي عشقي گرفتار آمده که يک راس آن آدم بانفوذ و ثروتمندي است که براي از ميدان به درکردن گلزار دست به اين ترفند زده است داستاني که ابعاد پيچيده اي دارد و درصورت درست بودن اين داستان رمز و رموز آن درجلسه دادگاهي که به زودي برگزار خواهد شد مشخص مي شود. گلزار هم اکنون به قيد وثيقه اي که گفته مي شود مبلغ آن نزديک به يک ميليارد تومان است آزاد شده تا بابرگزاري دادگاه بي گناهي يا گناهکار بودنش ثابت شود. قطعاً دراين دادگاه مشخص خواهد شد که اصلاً پاي زني درميان بوده يا نه و اگر بوده آيا ارتباط او با شبکه توزيع مواد مخدر پاپوش بوده و آيا برپايي مهماني مختلط از پيش طراحي شده و خيلي از ابهامات ديگر که تا برگزاري دادگاه بايد براي جواب اين سوالها به انتظار نشست .
روايت سوم:نزديکان گلزار
او بيگناه است
خاطره علي نسب (خبرنگار نزديک به گلزار)
هيچ کس اطلاع رساني ،آن هم درعصر رسانه ها را رد نمي کند ولي قضيه فقط با انتشار خبر« ستاره سينما بازداشت شد» تمام نمي شود؛تازه همهمه ها و زمزمه ها کليد مي خورد و همه مشتاق شنيدن دليل بازداشت ستاره هستند .از همان ابتدا ديواري کوتاه تراز ديوار بانکي ،تهيه کننده دو خواهر نمي بينند.شايعات درباره ممنوع الفعاليت شدن بعد از بازي دراين فيلم، آن قدر داغ است که شايعه شکايت او از ستاره فراگير شود.
«شکايت ؟از همان ابتدا بعضي ها دوست نداشتند که من و رضا باهم کارکنيم به من مي گفتند رضا اذيتت مي کند تا به اصفهان بيايد ازآن طرف به او هم مي گفتند چرا با بانکي کار مي کني ؟حق و حقوقت رانخواهد داد من با گلزاردست رفاقت داديم وهرگز از او شکايت نکرده و نمي کنم از شايعه سازي ها هم بي اطلاع هستم .گلزار سرفيلم من بارها زير سرم رفت ولي کم کاري نکرد. حتي از من مرخصي هم نخواست دوروز آخر فيلم برداري درست 48 ساعت جلوي دوربين من بازي کرد و يک بار هم زمان استراحت نخواست. رضا موتورانرژي تيم من بود و هرگز بدرفتاري و کوتاهي از او نديده بودم چرا با آبروي مردم بازي مي کنيد؟ من چرا از ستاره اي بااين منش شکايت کنم .سوپراستاري که حتي براي ديدن خانواده اش که به اصفهان آمده بودند از من اجازه گرفت خوبي ها و احترام گلزاراز ياد هرکسي برود از ياد من نمي رود از آنجا که جلوي شايعات را نمي توان گرفت حرف از استفاده از مشروبات الکلي و ...به ميان مي آيد .جوياي احوال ستاره از مراجع قانوني مي شويم و روي تمام اين شايعات خط مي کشد درپرونده هيچ نشانه اي مبني برمصرف مشروبات الکلي و ...به چشم نمي خورد درفيلم بازداشت ستاره که توسط نيروي انتظامي گرفته شده گلزار درخانه خود همراه با چند تن ازدوستانش نشسته و رفتار خلاف شرع هم نداشته است .خودسوپراستار هم نمي داند به چه دليل بازداشت شده و خلافش چيست چند روزي نمي گذرد که مراحل اداري طي شده و روي توقيف گلزار خط کشيده مي شود و سوپراستار براي اولين بار بعد ازاين ماجرا از خود دفاع مي کند.« اگربه جرم يکي ازاين تيترهايي که برايم پررنگش کردند بازداشت مي شدم. مگر به اين راحتي مشکلم حل مي شد ؟اين چند روز فقط به خاطر طي شدن مراحل اداري بود من که عشقم ورزش است و مهم ترازهمه خدا رابه خود نزديک مي بينم چگونه مي توانم چنين اشتباهاتي را مرتکب شوم .حاشيه سازان دست از سرم برنمي دارند ».
يکي ازدوستان صميمي اش هم از گله هايي که دليلش به ناگاهي بعضي ها ختم مي شود؛«زماني که گلزار آمد وورزش را تبليغ کرد و به نوجوانان و جوانان گفت اعتياد و سيگار مشروبات الکلي و مواد مخدر ممنوع باز هم مخالفانش بااو مخالفت کردند و گفتند بازيگررا چه به اين کارها فکرش رانکردند که اين سوپراستار شهرت و محبوبيتش راخرج تبليغ ورزش مي کند و مشوق جوانان براي دوري از سيگار مي شود. چند هفته اي از بازداشت گلزار گذشته است ولي گويا شايعه دوستان نمي خواهند دست از سرستاره بردارند. حرف از تعطيلي دفترش مي زنند اما ستاره هنوز ستاره است و تصويرش روي پرده نقره اي و چهره اش روي سردرسينماها دفتر mansclup هنوز پابرجاست و به کارش ادامه مي دهد. گلزار صبح به صبح دردفترش حضور دارد و تلاش و فعاليتش رابيشتر کرده است. هنوز هم عصرها پاي ثابت ورزش است و دوستانش را عوض کافي شاپ به باشگاه دعوت مي کند بايد باور کرد که ستاره ستاره مي ماند.
منبع:نشريه همشهري جوان،شماره 230.

nikaeen

سه شنبه 14 دی 1389  2:19 PM
تشکرات از این پست
reza246
reza246
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 7

پاسخ به:آقاي سوپرحاشيه

بعضی از این بازیگرها منبع فسادند

چهارشنبه 15 دی 1389  4:00 PM
تشکرات از این پست