0

كاكا: اميدوارم هيگوآين هم زود برگردد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

ستاره‌ي برزيلي رئال مادريد از بازگشتش به مستطيل سبز پس از چندين ماه آسيب ديدگي خوشحال است.

کاکا که بيش از 230 روز به دليل آسيب ديدگي در ترکيب کهکشاني‌ها حضور نداشت، دقايق اندکي مقابل ختافه به ميان رفت تا نقشي هرچند اندک در پيروزي 3 بر 2 تيمش داشته باشد.

کاکا در پايان اين بازي گفت: دوران سخت و دشواري را پشت سر گذاشتم. بيش از هر چيز ديگري دلم براي بازي کردن در کنار هم تيمي‌ها و زندگي کردن با آن‌ها تنگ شده بود. دلم براي حضور در رختکن و بازي کردن مقابل هواداران واقعا تنگ شده بود. حالا مصدوميتم تمام شده و مي خواهم با شور و شوق گذشته به فوتبال بازگردم.

کاکا ادامه داد: از اين که بار ديگر پايم را بر روي چمن گذاشتم و بازي کردم بسيار خوشحالم. بازگشت من به تيم با پيروزي مقابل ختافه همراه شد که بهترين اتفاقي بود که مي توانست در بازگشت من رخ دهد. از همسرم، پدر و مادرم و تمام کساني که در اين مدت به من کمک کردند تا بتوانم هر چه سريعتر مصدوميتم را پشت سر بگذارم تشکر مي کنم. در دوران آسيب ديدگي لحظاتي وجود داشت که با خودم فکر مي کردم آيا اصلا امکان دارد بار ديگر به فوتبال بازگردم؟

ستاره‌ي برزيلي رئال مادريد با تمجيد از مورينيو عنوان کرد: مي خواهم از او به دليل کمک‌هاي زيادي که به من کرد و روحيه‌اي که در اين مدت به من داد تشکر کنم. او به من اين اعتماد به نفس را داد که يک بار ديگر براي رئال مادريد بازي کنم. همچنين اين مدت از سوي بسياري از مردم، هواداران،‌ دوستان و آشنايان پيام محبت آميز دريافت کردم. از تمام کساني که در دوران مصدوميت من را تنها نگذاشتند صميمانه تشکر مي کنم. حالا بايد به فوتبال برگردم و پاسخ محبت‌هايشان را بدهم.

کاکا با اشاره به آسيب ديدگي هيگوآين اظهار کرد: يک بازيکن زماني که مصدوم مي شود،‌ بسيار تنها است و بايد از او حمايت شود تا روحيه‌ي بازگشت به فوتبال را داشته باشد. اکنون هيگوآين مصدوم شده و همه بايد در کنار او باشيم تا او هم هرچه سريعتر شرايط بازي کردن را پيدا کند. او بازيکن بزرگي است و من مطمئنم پس از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت مي تواند با همين کيفيت بازي کند. اميدوارم هر چه سريعتر سلامتي‌اش را به دست آورد.

کاکا در پايان با ابراز رضايت از حضور 20 دقيقه‌اي در ميدان اظهار کرد: فکر مي کنم اگر کمي جلوتر بازي کنم تيم وضعيت بهتري خواهد داشت، البته همه چيز به تصميم مربي بستگي دارد که چه برنامه‌اي براي تيم تدارک ديده است. تيم ما خوب نتيجه مي گيرد و رقابت سالم و مثبتي در تيم وجود دارد. بازي مقابل ختافه سخت و دشوار بود،‌ امامهم پيروزي و به دست آوردن 3 امتياز بود که به دست آمد. از اين که توانستم به مدت 20 دقيقه براي رئال بازي کنم خوشحالم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 14 دی 1389  12:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها