0

طرز تهیه نان شیرمال ترکی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه نان شیرمال ترکی

 

طرز تهیه نان شیرمال ترکی

 

مواد لازم:

آرد=6-5 فنجان

روغن=3/2 فنجان

زرده تخم مرغ=2 عدد

شیر=1 فنجان

شکر=3/2 فنجان

خمیر مایه=1 قاشق سوپخوری

نمک=1 قاشق چایخوری

آب ولرم=به مقدار کافی

زنجبیل در صورت تمایل=1 قاشق چایخوری

کنجد=3/1 فنجان

کره و شیر=کمی

طرز تهیه:

مایع خمیر و یك قاشق مرباخوری از شكر را در شیر گرم حل كرده و می گذاریم تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم می زنیم، كه خمیر به دست آمده نرم باشد. 5 یا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به 4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می كنیم. روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را كمی چرب كرده و با وردنه هر یك از گلوله ها را به قطر یك و نیم سانتی متر پهن و به شكل بیضی در می آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم. كنجد و زرده تخم مرغ را با یك قاشق مرباخوری مخلوط كرده و روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج كرده، نان را بگذارید كمی سرد شود، بعد روی آن كمی شیرمی پاشیم و كره می مالیم، كه نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، تا خشك نشوند. این نوع نان بیشتر در استان خراسان متداول است.

 

 

یک شنبه 21 شهریور 1395  10:01 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها