0

ریواس و طرز تهیه خورش ریواس

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

ریواس و طرز تهیه خورش ریواس

 

ریواس و طرز تهیه خورش ریواس

 

ریواس یکی دیگر از گیاهان مخصوص فصل بهار است و اوایل تابستان می روید . این گیاه را به  اسم های دیگری اعم از ریباس و ریباج هم می دهند. این گیاه طبیعتی سرد دارد و یکی از بهترین مواد برای تقویت فعالیت های معده و روده می باشد . از دیگر خواص مهم آن می توان به کاهش قند خون و مسرت بخش بودن آن گفت  و یکی از جالب ترین و هیجان انگیزترین خاصیت های آن که به طور حتم جالب توجه خانم ها خواهد بود  این است که ترکیب آب ریواس با آبلیمو می تواند یک ماسک صورت بسیار مفید برای از بین بردن جوش ها و لک های روی صورت باشد همچنین مصرف این گیاه برای تقویت موی سر بسیار موثر و اگر آب این گیاه را با حنا ترکیب کنیم می توانیم یک رنگ موی حنایی را داشته باشیم . جوشانده برگ آن دارای موادی است که می تواند باعث تمیزی ظرف های آلومینیومی شود.

 

خواص-ریواس

حالا بریم سراغ طرز تهیه خورش ریواس

مواد لازم

ریواس، گوشت بدون استخوان، پیاز، شکر، روغن، نمک و فلفل به میزان لازم، نعنا تازه، جعفری تازه

 روش پخت:

ابتدا پیازها را در یک قابلمه خرد کرده و با اضافه کردن روغن آن ها را سرخ کنید سپس گوشت و یا مرغ خرد شده به حالت قیمه ای را در آن ریخته و تفت دهید و وقتی سرخ شد مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد . در این بین ریواس ها را به اندازه دو بند انگشت خرد کرده  نعنا و جعفری را هم خرد کنید. یک تابه بیاورید و در آن کمی روغن بریزید و نعنا و جعفری را در آن جداگانه تفت دهید تا بپزد (سعی کنید مقدار نعنا زیاد نباشد چرا که غذا را تلخ می کند) پس از آن که گوشت به خوبی پخته شد ابتدا نعنا و جعفری را به آن اضافه کرده و ادویه جات مورد علاقه خود را هم اضافه کنید. در آخر ریواس را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه غذای شما آماده خواهد بود چرا که ریواس خیلی زود پخته می شود.

 

 

شنبه 20 شهریور 1395  6:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان
شنبه 20 شهریور 1395  6:07 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها