مجله زندگی ایده آل: مربا یکی از مخلفاتی است که خیلی خوب می تواند هنر و سلیقه بانوی ایرانی را نشان دهد. در این مطلب طرز تهیه مربای آلو زرد را که خیلی باب نیست را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
- جوهر لیمو: یک قاشق چایخوری
- در صورت تمایل، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه
روش تهیه:
1. برای آماده کردن مربای آلوزرد ابتدا آب و شکر را به جوش میآوریم. سپس آلوها را داخل شهد میجوشانیم، تا جایی که پوستشان ترک بخورد.
2. حالا آلوها را از شهد خارج کرده، کنار میگذاریم.
3. در این مرحله جوهرلیمو را به شهد اضافه میکنیم و شهد را میجوشانیم تا قوام بیاید.
4. سپس آلوها را پوست کنده، دوباره داخل شهد میگذاریم و اجازه میدهیم چند جوش بزند. بعد مربا را کنار میگذاریم تا خنک شود. بهتر است به جای یخچال مربا را در فریزر نگهداری کنیم.