گوشت بره با ادویه هندی
زمان آماده کردن : 1 ساعت و 30 دقیقه
زمان پخت : 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم – به اضافهی 4 ساعت زمان خواباندن در آب نمک و دیگر ترکیبات
ارزش غذایی گوشت بره با ادویه هندی :
مقدار ارزش غذایی
کالری 762
پروتئین 57 گرم
کربوهیدرات 4 گرم
چربی 58 گرم
چربی اشباع شده 28 گرم
فیبر 1 گرم
شکر 0 گرم
نمک 0.43
مواد لازم برای گوشت بره با ادویه هندی:
گوشت دنده 8 تکه دو استخوانه (باید از قصاب بخواهید گوشت را برای شما برش دهد)
لیمو 1عدد (آب گرفته شود)
سرکه مالت 3 قاشق غذاخوری
پودر فلفل 1 قاشق چایخوری
روغن خردل یا روغن سبزیجات 125 میلیلیتر (مقداری اضافه برای سرخ کردن در نظر گرفته شود)
آرد نخودچی 85 گرم
بادیان 4 عدد (برشته شده در ماهیتابهی داغ)
فلفل سبز 3 عدد
سیر 1 حبه
پاپایا 1 عدد، کوچک (پوستکنده، دانهی آن را درآورده و خرد نمایید)
سس نعناع تازه به میزان دلخواه جهت سرو کردن
روش تهیه گوشت بره با ادویه هندی:
تا زمانی که بقیه ترکیب را درست کنید تکه های گوشت را در آب لیمو، سرکه، پودر فلفل و کمی نمک بخوابانید.
100 میلی لیتر از روغن را در یک ماهیتابهی کوچک گرم کرده و آرد نخودچی را به آن بیفزایید. برای یک یا دو دقیقه مدام این ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر نرم شن مانند و حنایی رنگ تشکیل شده و رایحه ای مشابه آجیل به مشامتان برسد. خمیر را به یک کاسه منتقل کرده و بگذارید خنک شود.
با استفاده از هاون بادیان را بکوبید. سپس آن را با فلفل، سیر، پاپایا و باقیماندهی روغن در مخلوطکن ریخته و هم بزنید تا خمیری نرم درست شود. در این مرحله دو خمیر آماده شده را بر روی گوشتی که قبلاً در آب نمک خوابانده ترکیب کرده و این مواد را حداقل برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
برای پخت تکههای گوشت، فر را تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. تکهها را از ترکیبی که در آن مانده اند خارج کرده و مواد اضافی را از روی آنها پاککنید، به طوریکه تکهها فقط کمی پوشانده از مواد باشند. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابهی بزرگ گرم کرده و برای چند دقیقه دو طرف تکههای گوشت را در آن سرخکنید تا قهوهای شوند. سپس آنها را به سینی مخصوص کباب کردن در فر انتقال داده و بسته به اینکه دوست دارید گوشت شما تا چه حد صورتی باشد برای 10 تا 20 دقیقه کباب کنید. در انتها تکههای گوشت را با سس نعناع سرو نمایید.