0

گوشت بره با ادویه هندی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

گوشت بره با ادویه هندی

گوشت بره با ادویه هندی

زمان آماده کردن : 1 ساعت و 30 دقیقه

زمان پخت : 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم – به اضافه‌ی 4 ساعت زمان خواباندن در آب نمک و دیگر ترکیبات

ارزش غذایی گوشت بره با ادویه هندی :
   مقدار ارزش غذایی
کالری   762
  پروتئین   57 گرم
کربوهیدرات   4 گرم
چربی  58 گرم
چربی اشباع‌ شده  28 گرم
فیبر  1 گرم
شکر  0 گرم
نمک  0.43
 
مواد لازم برای گوشت بره با ادویه هندی:
 گوشت دنده   8 تکه دو استخوانه (باید از قصاب بخواهید گوشت را برای شما برش دهد)
لیمو   1عدد (آب گرفته شود)
سرکه مالت  3 قاشق غذاخوری
 پودر فلفل  1 قاشق چایخوری
روغن خردل یا روغن سبزیجات  125 میلی‌لیتر (مقداری اضافه برای سرخ کردن در نظر گرفته شود)
آرد نخودچی  85 گرم
بادیان  4 عدد (برشته شده در ماهیتابه‌ی داغ)
فلفل سبز  3 عدد
سیر  1 حبه
پاپایا  1 عدد، کوچک (پوست‌کنده، دانه‌ی آن را درآورده و خرد نمایید)
سس نعناع تازه  به میزان دلخواه جهت سرو کردن

روش تهیه گوشت بره با ادویه هندی:
تا زمانی که بقیه ترکیب را درست کنید تکه های گوشت را در آب لیمو، سرکه، پودر فلفل و کمی نمک بخوابانید.

100 میلی لیتر از روغن را در یک ماهیتابه‌ی کوچک گرم کرده و آرد نخودچی را به آن بیفزایید. برای یک یا دو دقیقه مدام این ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر نرم شن مانند و حنایی رنگ تشکیل شده و رایحه ای مشابه آجیل به مشامتان برسد. خمیر را به یک کاسه منتقل کرده و بگذارید خنک شود.

با استفاده از هاون بادیان را بکوبید. سپس آن را با فلفل، سیر، پاپایا و باقی‌مانده‌ی روغن در مخلوط‌کن ریخته و هم بزنید تا خمیری نرم درست شود. در این مرحله دو خمیر آماده شده را بر روی گوشتی که قبلاً در آب نمک خوابانده ترکیب کرده و این مواد را حداقل برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

برای پخت تکه‌های گوشت، فر را تا 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. تکه‌ها را از ترکیبی که در آن مانده اند خارج کرده و مواد اضافی را از روی آن‌ها پاک‌کنید، به طوری‌که تکه‌ها فقط کمی پوشانده از مواد باشند. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ گرم کرده و برای چند دقیقه دو طرف تکه‌های گوشت را در آن سرخ‌کنید تا قهوه‌ای شوند. سپس آن‌ها را به سینی مخصوص کباب کردن در فر انتقال داده و بسته به اینکه دوست دارید گوشت شما تا چه حد صورتی باشد برای 10 تا 20 دقیقه کباب کنید. در انتها تکه‌های گوشت را با سس نعناع سرو نمایید.

شنبه 9 مرداد 1395  11:50 AM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:گوشت بره با ادویه هندی

پاسخ به:گوشت بره با ادویه هندی

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

شنبه 9 مرداد 1395  11:50 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها