0

چیکن کورما

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

چیکن کورما

چیکن کورما

چیکن کورما را با گشنیز تزیین و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید

مواد لازم برای چیکن کورما :
 فیله مرغ بدون پوست  ۴ عدد
 پنیر خامه ای پرچرب   ۱۸۰ گرم
رب کورما   ۲ قاشق غذاخوری
 گشنیز خرد شده  ۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو)
عصاره لیموترش  نصف یک عدد
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده)  ۱ عدد
گوجه گیلاسی نصف شده  ۸ عدد
برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجات  برای سرو

طرز تهیه چیکن کورما :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  12:48 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:چیکن کورما

پاسخ به:چیکن کورما

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 7 مرداد 1395  1:03 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها